Πως θα απολαύσεις καλύτερα το σεξ;
Με μια μικρή αλλαγή μόνο

Αυτό που έχει δείξει η ζωή μέσα από τις έρευνες που σκαρφίζονται κατά καιρούς οι άνθρωποι προκειμένου να μάθουν τον εαυτό τους και τους άλλους καλύτερα και να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα που δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο, είναι πως το σεξ, πάνω απ’ όλα είναι συναίσθημα.

Αλλά έπονται κι άλλοι παράγοντες για να πετύχει το γλυκό. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά θα λέγαμε.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε κατάστημα λιανικής πώλησης στη Μεγάλη Βρετανία και στο οποίο απάντησαν 2.000 ενήλικες, το είδος του σεντονιού πάνω στο οποίο συνηθίζετε να κοιμάστε με το ταίρι σου, επηρεάζει τη διάθεσή σας για σεξ.

Συγκεκριμένα, όσοι ξαπλώνουν σε βαμβακερά, νάιλον και σεντόνια από πολυεστέρα, κάνουν σεξ περίπου δύο φορές την εβδομάδα, με τα βαμβακερά να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ωστόσο, οι εξυπνότεροι, αυτοί που ξέρουν πώς γίνεται και γιατί, στρώνουν το στρώμα τους με μεταξωτά σεντόνια, τα οποία είναι πολύ πιο ευχάριστα κι απαλά στην αίσθηση, γεγονός που κάνει την τριβή πιο ευχάριστη, επιδρώντας απολαυστικά στις αισθήσεις. Άλλωστε το λέει και το feng shui. Η σεξουαλική ενέργεια αυξάνει και συντηρείται με τη βοήθεια του μεταξοσκώληκα.

Αν λοιπόν θες να κάνεις τα πράγματα πιο σέξι ανάμεσά σας, ξέστρωσε το στρώμα σου κι άπλωσε μεταξωτά σεντονάκια, δροσερά. Κόκκινα ή μαύρα να γίνει χαμός.