Οι στάσεις για να το απολαύσεις στο έπακρον

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η άνοδος της θερμοκρασίας μας ωθεί σε εξορμήσεις στην παραλία.

Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι θα ζήσεις και πολλές παθιασμένες στιγμές στην παραλία, το οποίο μεταφράζεται απλά σε πολύ σεξ

Ας δούμε μερικές στάσεις όμως που μπορούμε να πειραματιστούμε τις "καυτές" μέρες του καλοκαιριού.

Ο «βράχος»
Πρόκειται για μια άκρως βολική στάση και σίγουρα πρακτική για την παραλία. Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι, με βαθύ κάθισμα, πάνω στο πέος του. Στηρίζεσαι κανονικά στις φτέρνες σου, ενώ το σώμα σου λειτουργεί σαν… ασανσέρ, ανεβοκατεβαίνοντας στο πέος του καλού σου.

Η «γοργόνα»
Σε αυτή τη στάση ο οργασμός είναι δεδομένος, ενώ δεν απαιτείται ιδιαίτερη σωματική κόπωση, τουλάχιστον από την πλευρά σου. Επιλέγεις το σημείο, όπου το κύμα «χτυπάει» στην αμμουδιά και ξαπλώνεις μπρούμυτα με το κεφάλι σου ελαφρώς σηκωμένο. Τα πόδια σου είναι σχεδόν κλειστά, σαν της γοργόνας, με τον σύντροφό σου να παίρνει θέση και αυτός μπρούμυτα από πάνω σου, στηριζόμενος στα χέρια του. Έτσι, διεισδύει στον κόλπο σου, ενώ το «χτύπημα» του κύματος στο σώμα στο κατά πάσα πιθανότητα θα σου προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτόπου δεν πρέπει να παραμελήσεις είναι το αντηλιακό, γιατί σίγουρα δε θα ήθελες ούτε κάποιο έγκαυμα να πάθεις, όυτε κάποια φωτοδερματίτιδα, πόσο μάλλον πανάδες και δυσχρωμίες.

Επίσης, σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσεις σεξ μέσα στο νερό, καθώς πιθανά ρεύματα και εναλλαγές στη θερμοκρασία του νερού μπορεί να προκαλέσουν σύσπαση στους μυς του κόλπου σου και κατά πάσα πιθανότητα να βρεθείς «κολλημένη» για τα καλά με τον σύντροφό σου.

Καλή διασκέδαση!