Αντί να το χαίρονται, το καταστρέφουν

Μπορεί να είναι από τα πιο απολαυστικά πράγματα στον κόσμο το σεξ, αλλά ορισμένες φορές μπορεί να γίνει και το πιο καταστροφικό.

Και να ευθύνεται κατά κύριο λόγο η γυναίκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το γυναικείο φύλο δεν μπορεί να διαχειστεί κάποια πράγματα και τα μεταφέρει στο κρεβάτι του. Και πέραν τούτου κάνει και λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να ξενερώσουν όχι μόνο την ίδια, αλλά και τον σύντροφό της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κι ας ρίξουμε μια ματιά στα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και καμιά φορά άθελά τους.

1. Προσποιούνται τον οργασμό

Προκειμένου να νιώσει ο σύντροφός σας μεγαλύτερη ικανοποίηση, αρνείστε τη δική σας απόλαυση. Υπάρχει λόγος; Αλήθεια τώρα! Εσείς δεν αξίζετε λίγη χαρά;

2. Υποδύονται «ρόλους»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποπροσανατολίζεστε από το βασικό στόχο του σeξ, που είναι η προσωπική σας ευχαρίστηση. Μην περιμένετε να πάρετε Όσκαρ για αυτή σας την ερμηνεία, οπότε δεν χρειάζεται να σας απασχολεί και τόσο!

3. Ντρέπονται να ζήτήσουν αυτά που τους αρέσουν

Μην περιμένεις ο άλλος να μυρίσει τα νύχια του για να δει τι είναι αυτό που σας αρέσει. Πρέπει να τον κατευθύνετε και να του δείξετε τι είναι αυτό που μπορεί να σας οδηγήσει στην απόλυτη κορύφωση.

4. Φοβούνται να παραδεχτούν τις φαντασιώσεις τους

Δεν σημαίνει ότι είστε πρόστυχη που σκέφτεστε κάτι ιδαίτερο...Όταν υπάρχει φαντασία γίνονται ωραία πράγματα.

5. Σκέφτονται πολύ

Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και να προβληματίζεστε με καθετί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Απεγκλωβιστείτε από τις ανασφάλειές σας, απελευθερώστε την υπέροχη ενέργειά σας και απολαύστε τη στιγμή!

6. Ενδίδουν χωρίς να το θέλουν πραγματικά

Αν δεν έχετε τη διάθεση για ερωτική επαφή, καλό είναι απλά να του το πείτε. Το να συναινείτε σε κάτι που απαιτεί την ψυχική παρουσία και συμμετοχή σας, χωρίς να το θέλετε, μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Προφανώς, η φυσική παρουσία σας μόνο δεν είναι αρκετή, αλλά και καθόλου ουσιαστική!

7. Θεωρούν ότι η πράξη φτάνει στο τέλος της όταν φτάνει κι εκείνος

Μερικές φορές το δικό του τέρμα αποτελεί το ξεκίνημα του δικού μας οργασμικού ταξιδιού…