Ποια είναι αυτά;

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Αυτός ο τόσο απλός και συνάμα τόσο πολύπλοκος μηχανισμός έχει τον τρόπο του να ενεργοποιείται στο άψε σβήσε με τρικς στα οποία η αλήθεια είναι πως δεν πάει το μυαλό με την πρώτη. Δηλαδή δεν πρόκειται για κάποια στάση, αλλά τα κόλπα βρίσκονται αλλού.

Το άρωμά του

Μπορεί να είσαι οπτικός τύπος, μπορεί εγκεφαλικός, αλλά σε κάθε περίπτωση είσαι «οσφρητικός». Με τη μύτη ερωτευόμαστε και απεχθανόμαστε. Δημιουργούμε αναμνήσεις και φαντασιώσεις. Εν προκειμένω το άρωμά του είναι ικανό να σε ξεσηκώσει και να σου "φτιάξει" την ερωτική διάθεση.  Αν λοιπόν σου αρέσει το άρωμά του, ζήτα του να το φοράει πιο συχνά. Κι όταν κάνετε σεξ, πάρε βαθιές εισπνοές ακουμπώντας τη μύτη σου στο λαιμό του.

Χάδια στη δεξιά πλευρά της πλάτης σου

Ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του κορμιού σου βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένεις: δεξιά, στα πλευρά σου. Ναι, εκεί που σου σηκώενται η τρίχα κάγκελο κα΄θε φορά που σου δίνει φιλιά. Χαϊδεύοντάς στη δεξιά πλευρά της σπονδυλικής στήλης την ώρα που έχεις πιάσει ρυθμό και οδεύεις προς την κορύφωσή όλα θα γίνουν πιο έντονα.

Δείτε επίσης: Κάλτσες στο σεξ; Κι όμως ανεβάζουν τη λίμπιντο!

Τα ζεστά πόδια

Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοράς όταν κάνεις σεξ είναι οι κάλτσες σου. Εντάξει, ισχύει για τις πιο κρύες νύχτες αυτό, το καλοκαίρι είναι λογικό και μόνο στην ιδέα ότι τα πόδια σου είναι καλυμμένα από ένα ζευγάρια χοντρές, ζεστές κάλτσες να ιδρώνεις, αλλά το ζήτημα είναι να έχεις τις πατούσες σου ζεστές. Κι αυτό γιατί όταν τα πόδια μας κρυώνουν, κρυώνουμε ολόκληρες και δεν περνάμε καλά. Όταν όμως τα πόδια είναι ζεστά, η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους, ηρεμούν, νιώθουμε πιο άνετες και ασφαλείς, οπότε εστιάζουμε με όλο μας το είναι στην κλιμάκωση του οργασμού μας. Μπορείς απλά να βάλεις τα πόδια σου κάτω από τα δικά του, κι εκεί ζεστά είναι.