Για να πετύχεις τον τέλειο οργασμό

Κάθε γυναίκα και διαφορετική. Όλες όμως έχουν αδυναμία στην κλειτορίδα τους. Τη μικρή εκείνη περιοχή που αν ξέρεις πώς να την αγγίζεις μπορείς να την οδηγήσεις στον πιο τρελό οργασμό.

Τρίψιμο, χτύπημα ή απλές κυκλικές κινήσεις γύρω απ' αυτήν θα φέρουν την κορύφωση; Μια νέα μελέτη σε πάνω από 1.000 γυναίκες απ' το πανεπιστήμιο Indiana και το Ινστιτούτο Kinsey στις ΗΠΑ έχει όλες τις απαντήσεις για να παίζεις τον οργασμό της στα δάχτυλα.

Σύμφωνα με το 78% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα, ο παράγοντας – κλειδί για έναν αξέχαστο οργασμό είναι η διέγερση, με το 44% να είναι σύμφωνο ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη σε αυτά τα πράγματα και το 39% να αποκαλύπτει ότι αγγίζει την κλειτορίδα κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα το 13% των γυναικών υποστηρίζει ότι η αυτοϊκανοποίηση την ώρα του σεξ μπορεί να δυναμώσει τον οργασμό ενώ το 11% πιστεύει πως το ίδιο μπορεί να γίνει με τη διέγερση του πρωκτού.

Όσο για το πού θέλουν οι γυναίκες να τις αγγίζουν, το 67% θέλει απευθείας στην κλειτορίδα, το 45% κατά μήκος αυτής και στη γύρω περιοχή και το 25% προτιμά να την αγγίζουν κατά διαστήματα χωρίς όμως πίεση στο σημείο.

Δεν αρκεί όμως μόνο το σημείο, παίζει ρόλο και ο τρόπος.

Έτσι, το 64% για την ακρίβεια, δηλώνει ότι τους αρέσουν τα αγγίγματα πάνω και κάτω ενώ στο 52% οι κυκλικές κινήσεις. Το 21% προτιμά το παλλόμενο άγγιγμα ή τη γρήγορη πίεση σε κάποιο σημείο και το 16% ένα μικρό χτύπημα. Υπάρχει βέβαια και ένα 8% που θέλει το τσίμπημα ή το ζούληγμα στην περιοχή και ένα 5% το τράβηγμα.

Πέρα όμως απ' το σημείο και τον τρόπο, οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη αποκάλυψαν και την ένταση που τους αρέσει να πιέζει κάποιος την κλειτορίδα τους. Έτσι το 31% δηλώνει ότι προτιμά το πολύ ελαφρύ άγγιγμα, το 25% την ελαφριά πίεση και μόλις το 11% κάτι πιο έντονο.