Αυτός είναι ο λόγος που την προτιμούν τα ζευγάρια

Έχουμε ακούσει τα πάντα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι σήμερα. Τελικά όμως δεν πρέπει ποτέ να λέμε ποτέ, γιατί η πραγματικότητα μεταβάλλεται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί μια νέα τάση στο χώρο της χειρουργικής πλαστικής, η οποία απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια και ήδη έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος για το  «Beauty Matching».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ζευγάρια που επιθυμούν να μοιάσουν ο ένας στον άλλον. όπως και να το κάνεις είναι λίγο scary όλο αυτό, δε συμφωνείς; 

H τάση φαίνεται ότι έκανε την εμφάνιση της το 2015 και έγινε δημοφιλής πρώτα στον αραβικό κόσμο.

Τα ζευγάρια επισκέπτονται το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού προκειμένου «η εμφάνιση του ενός να συμπληρώνει την εμφάνιση του άλλου».

Και φυσικά, αυτές οι επεμβάσεις γίνονται πριν από ένα μεγάλο γεγονός. Συχνά τα ζευγάρια κάνουν botox πριν την ημέρα του γάμου τους.
 

Υπάρχουν όμως και τα ζευγάρια που επιλέγουν να μοιάζουν κυριολεκτικά ο ένας με τον άλλο.

Tο νέο αυτό trend μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις όχι μόνο στην εμφάνιση που αγγίζει το όριο της παραμόρφωσης και αλλοίωσης των χαρακτηριστικών αλλά και στην ψυχολογία του ατόμου. Σε κάθε περίπτωση και όπως έλεγαν οι αρχαίοι: παν μέτρον άριστον!