γυναίκα καναπές
Το dating app που κάνει "πανικό"

Βumble Inc, η εφαρμογή στην οποία… μόνο οι γυναίκες μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Μετά την ΙΡΟ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το ράλι των μετοχών της εταιρείας εκτόξευσε την αξία τηςBumble στα $14 δισ.

H 31χρονη CEO της εταιρείας, Γουίτνεϊ Γουλφ Χερντ ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως χρωστά τα πάντα σε όλες τις γυναίκες προκατόχους της.  Η εφαρμογή ξεκίνησε το 2014 από την Γουλφ Χερντ, η οποία ήταν και συνιδρυτής του Tinder. Η εταιρεία έσπασε το «γυάλινο ταβάνι», αποδεικνύοντας πως οι γυναίκες μπορούν να είναι CEO, μπορούν να επιτυγχάνουν στο δύσκολο κόσμο των επιχειρήσεων, μπορούν να εμπνέουν και να καινοτομούν. Επίσης απέδειξε πως μια εταιρεία τεχνολογίας μπορεί να ξεκινήσει από το Οστιν του Τέξας αντί για τη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια, αλλά και το ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι αυτές που κάνουν το πρώτο βήμα σε μια σχέση.  

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού η Bumble έχει προσθέσει ψηφιακά games και άλλα προγράμματα στην εφαρμογή της.

Η Χερντ υπογράμμισε πως η εταιρεία είναι έτοιμη να “ξεπηδήσει” όταν ο κόσμος βγει από τα Lockdown ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η πανδημία μας έδειξε πως η μοναξιά δεν είναι η φυσική μας κατάσταση”. 

Στην Bubble οι γυναίκες χρήστες κυμαίνονται στο 46,2% των συνολικών χρηστών. Συνολικά, διαθέτει παρουσία σε περίπου 55 χώρες.