Πως θα το χειριστείς σωστά;

Όλα στην αρχή είναι φαινομενικά τέλεια σε μια σχέση! Είσαι μέσα στην τρελή χαρά και τον ενθουσιασμό σα να ερωτεύεσαι κάθε φορά για πρώτη φορά στη ζωή σου και το ζεις στο έπακρο! Και καλά κάνεις. Στον έρωτα όλα επιτρέπονται.

Απλά, καλό θα ήταν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί να κάνεις και λάθος για την επιλογή σου ή να μην ταιριάζετε και 100%. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται καθαρή σκέψη και λογική προτού αφήσεις το συναίσθημα να κρατήσει τα ηνία. Γιατί στο τέλος μόνο εσύ θα πονέσεις και η ευθύνη θα είναι καθαρά δική σου υπόθεση!

Φαντάσου εκεί που θεωρείς ότι όλα είναι φανταστικά μεταξύ σας,  ο άλλος απλά να εξαφανιστεί και να μην απαντάει κιόλας στα μηνύματά σου!

 

 

Στην αρχή μπορεί και να θυμώσεις...Στην πορεία όμως θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και θα αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος και τι έκανες εσύ στραβά...

Εκείνος μπορεί απλά να προτιμά να χωρίζει έτσι. Πες το δειλία, πες το ανωριμότητα ή αποποίηση ευθύνης, αλλά δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό υποτιμάει πολύ εσένα. Οπότε δε χρειάζεται να τα βάψεις και πολύ μαύρα!

Απλά ο συγκεκριμένος τύπος δεν άξιζε και καλό θα ήταν να πας παρακάτω. Πολύ απλά block και delete!

 

 

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός όπως λένε και θα το καταλάβεις στην πορεία. Γιατί στην αρχή θα είσαι φορτισμένη και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και μην περιμένεις σε πέντε μέρας να είσαι μια χαρά ή να τον έχεις ξεπεράσει. Θα πλαντάξεις στο κλάμα στην αρχή, θα υποφέρεις, θα σου κοπεί η όρεξη, αλλά όταν πραγματικά συνειδητοποιήσεις την αξία σου, τότε απλά θα γελάς και θα λες: "Μα είναι δυνατόν"; 

Να θυμάσαι πως δεν αξίζει να χαλάς την υγεία σου για τίποτα και για κανέναν!

Μη βάζεις ποτέ κάποιον άλλον πάνω από σενα και την δική σου ψυχική υγεία. Σαν την δική σου ψυχή δεν έχει κανείς και δεν αξίζει να τη "χαλάσεις" για κάτι που δεν φέρεις καμία ευθύνη.

Καμιά φορά το συναίσθημα μας κυριεύει και τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πίστεψε στον εαυτό σου, έχε αυτοπεποίθηση και θα δεις πως όλα θα πάρουν διαφορετική τροπή και εξέλιξη!

Μην το βάζεις κάτω και μην υποχωρείς. Είσαι δυνατή και όλα ξεπερνιούνται. Για πάμε παρακάτω...