Σε εκμεταλλεύεται ο σύντροφός σου;
Αυτά είναι τα σημάδια!

Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο κι αυτό ισχύει και στις σχέσεις!

Κάποιες φορές εσύ μπορεί να δίνεις περισσότερο και να λαμβάνεις λιγότερο ή να μην παίρνεις ακόμα και τίποτα.

Και τότε σε πιάνει η ανασφάλειά σου ότι κάπου υστερείς, ότι κάτι κάνεις λάθος ή ότι κάτι δεν παέι καλά γενικά με τη σχέση σου!

Πριν όμως πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου δες μη τυχόν σε εκμεταλλεύεται από τα παρακάτω σημάδια:

Σε θυμάται μόνο όταν έχει την ανάγκη σου

Επικοινωνεί συνήθως για να ζητήσει χάρες, θεωρεί υποχρέωσή σου να κάνεις πράγματα για εκείνον, την ίδια στιγμή που όμως δεν βλέπει τίποτε άλλο πέρα από τον εαυτό του.

Είναι ανικανοποίητος

Ο άντρας που σε εκτιμάει και σε αγαπάει πραγματικά χαίρεται μόνο και μόνο που σε έχει στη ζωή του. Από εκεί και πέρα, ακόμα και το παραμικρό να κάνεις, θα το εκτιμήσει και θα στο δείξει. Με τον δικό του τρόπο. Όταν λοιπόν η κριτική για τα λάθη που κάνεις είναι πιο συχνή από το «ευχαριστώ», σαν να είσαι υποχρεωμένη να τα κάνεις όλα αυτά, τότε μάλλον κάτι δεν πάει σίγουρα καλά.

Δεν σου κάνει δώρα

Δεν μπαίνει καν στον κόπο να σου πάρει κάτι. Ακόμα κι ένα λουλούδι ή μια σοκολάτα να σου δείξει έστω ότι σε σκέφτεται. Γενικά δεν δείχνει διατεθειμένος να σκεφτεί πώς θα σε κάνει χαρούμενη και πώς θα σου εκφράσει τον έρωτά του.

Απειλεί ότι θα σε αφήσει

Δεν υπάρχει καλύτερη τακτική για να καταστρέψεις τη σχέση σου, από τη συνεχή απειλή. Ένας άντρας που μονίμως σε απειλεί ότι θα σε αφήσει, σε θεωρεί δεδομένη και δεν φοβάται να σε χάσει. Γιατί στην ουσία σε έχει δεδομένη!

To σεξ υπερκαλύπτει όλα τα υπόλοιπα

Έχεις επιχειρήσει αρκετές φορές να του κάνεις μία πιο σοβαρή κουβέντα, όπου θα του εκφράζεις τα παράπονά σου και φυσικά τη διάθεσή σου να βελτιώσετε κάποια πράγματα. Εκείνος όμως το ρίχνει στο σεξ για να ξεχαστούν τα όποια προβλήματα.