Γιατί πρέπει να κρατάς κρυφή μια σχέση με έναν συνάδελφο!

Ζεις φλερτ στην δουλειά; Απόλαυσε το!

Το εργασιακό μας περιβάλλον είναι ένας χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ζούμε το 1/3 της ημέρας αν όχι και περισσότερο σε έναν χώρο που μοιραζόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους. Είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να αναπτυχθούν συμπάθειες και φλερτ μεταξύ συναδέλφων.

Αν τύχει να κάνεις σχέση μέσα από την δουλειά σου καλό είναι να το κρατήσεις κρυφό. Δεν υπάρχει λόγος οι πολλοί να ξέρουν τι κάνεις στο κρεββάτι σου και με ποιον. Κράτα την προσωπική σου ζωή κρυφή και θα δεις πόσο πιο πολύ θα σε ιντριγκαρει.

Το να βγαίνεις κρυφά με έναν συνάδελφο είναι ένα απίστευτο παιχνίδι που όμως πρέπει να διαχειριστείς σωστά.

Τα έντονα βλέμματα μεταξύ σας, τα πειράγματα και γενικά οι πολλες κουβεντες πρέπει να μετριαστούν.

Δεν πρέπει να δίνονται λαβές για σχόλια αλλά ακόμα και να ειπωθούν παίξτε το αδιάφοροι απλά γελώντας.

Μπορεί να του την πέφτει κάποια άλλη συναδελφος η οποία δεν ξέρει ότι βγαίνει μαζί σου. Πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα, την ζήλεια σου και να απολαύσεις το γεγονός ότι ο άντρας που σε διάλεξε αρέσει ΚΑΙ σε άλλες. Το να επιλέξει να είναι μαζί σου και εσύ μαζί του, προφανώς δηλώνει ενδιαφέρον.

Μην διαλέξεις για κρυφή σχέση τον "πέφτουλα" του γραφείου. Επόμενη μέρα θα σε έχει κάνει βούκινο σε όλα τα αρσενικά της δουλειάς, και οχι μόνο!

Άφηνε του ραβασάκια κρυμμένα στον εργασιακό χώρο να τα βρίσκει ή σοκολατάκια για να του φτιάχνεις την ημέρα. Δώστου ραντεβού στην κουζίνα που φτιάχνεις τον καφέ σου η στο διάλειμμα για φαγητό και κάντε ότι βρεθήκατε τυχαία.

Οι συνεχείς συναντήσεις που θα έχετε και η εργασιακή επικοινωνία θα φουντώνουν την σχέση ανάμεσα σας.

Στείλτου μια γυμνή σου φωτογραφία την ώρα που δουλεύει και περίμενε να δεις την αντίδραση του.

Η σχέση με έναν συνάδελφο κάνει την δουλειά πιο όμορφη και ευχάριστη.

Απόλαυσε το και το κυριότερο, κράτησε το κρυφό. Θα κρατήσει περισσότερο!