Γιατί πρέπει να εκτιμάς τον ειλικρινή άντρα!

Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν πως λειτουργεί το αντρικό μυαλό και ο λόγος είναι γιατί οι ίδιες σκέφτονται πολύ περίπλοκα. Η σκέψη των αντρών είναι απλή. Και γενικά είναι αυθόρμητη. Μην συγχίζεσαι επειδή στην πέφτει, μην γκρινιάζεις επειδή σου είπε ότι έχεις παχύνει και μην είσαι απότομη μαζί τους κάθε φορά που κάποιος άντρας σου λέει κάτι που δεν σου αρέσει! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για να στο λέει να ισχύει!

Όταν ένας άντρας στην πέφτει συνήθως επιστρατεύει ότι έχει και δεν έχει για να σε ρίξει, συμφωνώ. Αλλά απόλαυσε το κομπλιμέντο ακόμα κι αν δεν θες να βγεις μαζί του! Όλες οι γυναίκες γκρινιάζουν ότι οι άντρες δεν τους την πέφτουν και μόλις τους την πέφτουν ξινίζουν και δυσανασχετούν.

Το να σου πει ότι έχεις ωραία οπίσθια ή ερωτικά χείλη δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να νευριάσεις, αλλά να χαρείς.

Όταν ένας άντρας σου λέει ότι κάτι δεν του αρέσει στην εμφάνισή σου ή ότι έχεις παχύνει, έχει άγνοια κινδύνου, αλλά λέει την αλήθεια. Μπορεί να μην τον έχεις ρωτήσει και να σε ενοχλεί αυτό που τόσο ευθαρσώς σου λέει αλλά δες γιατί το κάνει και ή άλλαξέ το ή προσπέρασε το!

Να θες να έχεις στο πλευρό σου έναν ειλικρινή άντρα. Θα σε βελτιώσει σε πολλά πράγματα και θα μπορείς να στηριχτείς επάνω του.

Γιατί ενώ όλοι αποζητάμε μια ειλικρινή σχέση όταν την έχουμε δεν την θέλουμε. Μας βγάζει από την βολή μας να ακούσουμε αυτό που δεν θέλουμε.

Πρέπει να θες να βελτιωθείς! Θα ξέρεις ότι όταν θα τον ρωτάς κάτι η απάντηση του θα είναι αληθινή, είτε σε πονέσει είτε όχι. Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την αλήθεια!