Θα σωθείς!

Παρόλο που πολλές από εμάς "τρέμουν" τα πρώτα ραντεβού, στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά. Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική και είναι επίσης μία ευκαιρία να καταλάβεις, εάν το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσένα, είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ταιριάξει στη ζωή σου.

Ωστόσο το να βρεις τι θα ρωτήσεις, την πρώτη φορά που θα βγεις με κάποιον είναι πολύ δύσκολο. Πριν καν ξεκινήσει το ραντεβού, μπορεί να κάθεσαι και να σκέφτεσαι ένα σωρό πράγματα σχετικά με το τι θα ρωτήσεις. Κι αν τον κάνεις να βαριέται; Ευτυχώς εμείς σου έχουμε τη λύση.

1. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τις προτεραιότητές του στη ζωή και τις αξίες του

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ευρύ θέμα, ωστόσο σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι προκειμένου να αποφασίσεις πόσο μακριά θες να πας με αυτές τις ερωτήσεις. Θες να μάθεις ποια είναι τα ιδανικά του ή οι απόψεις του για τη θρησκεία; Όπως και να έχει, οι απαντήσεις του μπορεί να είναι ένα σημαντικό βήμα για το ποιος είναι στην πραγματικότητα.

2. Ρώτησε τον εάν φτιάχνει καθημερινά το κρεβάτι του

Ας είμαστε ειλικρινείς - οι περισσότερες από εμάς μπορεί να είμαστε λίγο τεμπέλες, αλλά εάν είναι είσαι freak με την καθαριότητα του σπιτιού και θα προτιμούσες να βγαίνεις με κάποιον που έχει την ίδια άποψη με εσένα, αυτή η ερώτηση μοιάζει να είναι αρκετά κρίσιμη.

3. Ρώτησέ τον πώς περνάει τα σαββατοκύριακά του

Το να μαθαίνεις πως περνάει κάποιος τις μέρες που δεν δουλεύει - αλλά και το πώς περνάει τις μέρες της δουλειάς, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα ενδιαφέροντά του, τις προτεραιότητές του και πώς επιλέγουν να κοινωνικοποιούνται, πράγματα αρκετά σημαντικά ώστε να δεις εάν ταιριάζεις με τον άλλον.

4. Ρώτησέ τον για την οικογένειά του και την παιδική του ηλικία

Όσο απλά και να σου φαίνονται όλα αυτά, οι απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές. Θα μπορούσες επίσης να ρωτήσεις με ποιο μέλος της οικογένειάς τους είναι πιο κοντά ώστε να συγκεντρώσεις πληροφορίες για τη ζωή του. Όσο για την παιδική του ηλικία, θα σου δώσει στοιχεία για το παρελθόν του που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον.

5. Ρώτησέ τον τι έχει μετανιώσει

Με το να μοιράζεσαι πράγματα για τα οποία έχεις μετανιώσει ή ντροπιαστικές στιγμές, ή ακόμα εμπειρίες που δε θέλεις να θυμάσαι, κάνεις τον άλλον πιο ευάλωτο και αυτός είναι ένας τρόπος να "χτίσεις" την οικειότητα μεταξύ σας.

6. Ρώτησέ τον ποια είναι τα όνειρά του για τα επόμενα πέντε χρόνια

Εάν μπορούσες να κουνήσεις ένα μαγικό ραβδάκι και να έχεις τη ζωή σου ακριβώς όπως τη θες εσύ, πώς θα έμοιαζε σε πέντε χρόνια από τώρα; Η ερώτηση αυτή μας βοηθάει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τους στόχους μας και η απάντηση που θα μας δώσει ο άλλος, θα αναδείξει τις προτεραιότητές του.

7. Ρώτησέ τον για το χειρότερο ραντεβού που έχει βγει

Εκτός κι αν η απάντηση είναι «αυτό εδώ», τότε η ερώτηση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε λίγο γέλιο στο πρώτο ραντεβού. Απλά να είστε προετοιμασμένες να περιγράψετε κι εσείς το χειρότερό σας ραντεβού.

Πηγή:http://www.youweekly.gr