Πως θα τον κάνεις δικό σου μια για πάντα

Τι είναι τα μαγικά ξόρκια: οτιδήποτε προφέρεις και το πιστεύεις πραγματικά πάρα πολύ! Στηριζόμενη στη δύναμη της αυθυποβολής , μπορείς να εφαρμόσεις με μεγάλη επιτυχία όλες τις «γητειές» του έρωτα. Νιώσε τη μαγεία του έρωτα και δώσε τα κατάλληλα μηνύματα στο σύμπαν και άνοιξε διάπλατα την πόρτα της καρδιάς σου για να υποδεχθείς την καινούργια σου αγάπη!

Τα μάγια της αγάπης γίνονται αν θέλεις να προσελκύσεις κοντά σου τους άλλους, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε φιλικό. Ακόμη τα μάγια αυτά θα σε βοηθήσουν να δεις την αυτοπεποίθηση σου να ανεβαίνει στα ύψη και το σέξαπιλ σου να χτυπάει κόκκινο! Και μην ξεχνάς να τα βλέπεις όλα αυτά σαν παιχνιδάκια, μην τα πάρεις και πολύ κατάκαρδα στην προσπάθεια σου να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, γιατί πάνω από όλα παίζει ρόλο η ερωτική χημεία!

Θα χρειαστείς:

1 φύλλο χαρτί αλληλογραφίας

1 κόκκινο στυλό ή μαρκαδόρο

 1 φάκελο αλληλογραφίας

 το αγαπημένο σου άρωμα

 το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν

μερικά ροζ ή κόκκινα πέταλα λουλουδιών!

Τι να κάνεις:

Γράψε στο χαρτί με το κόκκινο στυλό σου, τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο ιδανικός άντρας γενικά.

Ψέκασε το χαρτί με το άρωμα σου, δίπλωσε το και βάλτο στο φάκελο.

Αφού το κάνεις αυτό, πάρε τα πέταλα των λουλουδιών και κράτησε τα στο δεξί σου χέρι.

Σκέψου τον εαυτό σου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ότι είσαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, και κράτησε αυτή την εικόνα ενώ σκορπάς τα ροδοπέταλα μέσα στο φάκελο.

Κλείσε το φάκελο και σφράγισε το πρώτο ξόρκι της αγάπης με ένα φιλί, αφού πρώτα έχεις βάλει στα χείλη σου το κόκκινο κραγιόν σου!

Κρύψε το φάκελο σε ένα μέρος που θα το ξέρεις μόνο εσύ και μην τον ανοίξεις ποτέ αυτό το φάκελο! Αν ο φάκελος ανοιχτεί το ξόρκι ακυρώνεται.

Ιδανικά προτίμησε να είναι Παρασκευή και με Πανσέληνο που θα το κάνεις.

Τιπ: Πρόσεξε όταν περιγράφεις τον ιδανικό άντρα, να μην περιγράφεις με τα λόγια σου κάποιο συγκριμένο άτομο.