Η μικρή είχε ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για να κάνει θεραπεία όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε

Η μικρή Ευαγελλία, που ήταν μόλις οκτώ χρονών, έχασε την μάχη για τη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο, όπου και είχε μεταφερθεί για μια πειραματική θεραπεία. 

Ο αγώνας της έγινε γνωστός όταν από τα Χανιά της Κρήτης, όπου και έμενε, είχε γίνει έκκληση για να μαζευτούν χρήματα ώστε να κάνει το ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο εύχονταν ότι θα είανι και η σωτηρία της.

Είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016.

Μετά από υποτροπή οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική της Αγγλίας Harley Street Clinic προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία. 

Ο πατέρας της είχε κάνει έκκληση για βοήθεια από την πρώτη στιγμή  και κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο χαμόγελο του μικρού αγγέλου.

 

μικρή Ευαγγελία

 

«Αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει χρήματα. Το σωστό και το τίμιο είναι αυτό από μεριάς μας, εφόσον το αρχικό ποσό που χρειαζόμαστε έχει μαζευτεί. Αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η βοήθεια θα ενημερώσουμε και πάλι τον κόσμο.Ο κόσμος από εδώ και πέρα, αν γνωρίζει παραπάνω περιστατικά να κοιτάξει να βοηθήσει εκεί» ήταν τα λόγια του πατέρα όταν συγκεντρώθηκε το ποσό για το ταξίδι τους. 

Δείτε τα βίντεο με το μικρό κορίτσι που συγκινούν: