Η συγκλονιστική ιστορία

Ένα μικρό κορίτσι γεννήθηκε με το στομάχι, το ήπαρ και το έντερο στο εξωτερικό του σώματός της! Η μικρή Laurel Phizacklea δεν αναμενόταν να επιβιώσει από τη γέννηση, αλλά τον Ιούνιο γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της.

Όταν οι γονείς της, από το Cambridge του Kent στην Αγγλία, ανακάλυψαν για πρώτη φορά την κατάσταση της αγέννητης κόρης τους κατά τη διάρκεια υπερηχογραφήματος στους 3 μήνες κύησης, άκουσαν τους γιατρούς να τους προτείνουν διακοπή κύησης.

 

 

Το υπερηχογράφημα διαπίστωσε ότι το μωρό τους έπασχε από μία σπάνια πάθηση που ονομάζεται εξόμφαλος. Αυτό είναι όταν το κοιλιακό τοίχωμα του μωρού δεν σχηματίζεται πλήρως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

Τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται με την πάθηση χρειάζονται χειρουργική επέμβαση για να επανατοποθετηθούν τα όργανα τους. Αλλά επειδή ο εξόμφαλος της Laurel ήταν ήδη ασυνήθιστα μεγάλος, οι γιατροί είπαν ότι η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί προτού κλείσει τα τρία της χρόνια.

 

 

 

Η μικρή Laurel ζει με ένα εξόγκωμα, σαν μάρσιππο, στην κοιλιά της το οποίο οι γονείς της τυλίγουν με επιδέσμους για να στηρίζουν τα όργανα της.

Σε εκείνο το σημείο υπάρχει δέρμα αλλά είναι πολύ λεπτό. Η μικρή Laurel μπορεί να τρώει, να πίνει και να πηγαίνει στην τουαλέτα όπως κάθε άλλο παιδί, αλλά οι γονείς της πρέπει να την προσέχουν ιδιαίτερα για να μην της συμβεί κάποιο ανεπανόρθωτο ατύχημα.

 

 

 

Οι γονείς της λένε ότι η κορούλα τους έχει συνηθίσει το ιδιαίτερο πρόβλημά της, το θεωρεί απλά μέρος της ζωής της και περισσότερο κάνει πλάκα και αστεία με αυτό, παρά νιώθει άσχημα.