45 - 50 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
1 πακέτο κανταΐφι
½ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
Για την γέμιση:
1 ½ φλιτζάνι χοντροκομμένα τυριά- ό,τι θέλετε, ακόμη και φέτα,
πιπέρι
Επικάλυψη:
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά
Εκτέλεση
Σε βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ στρώνουμε αφού ανοίξουμε καλά το μισό κανταΐφι, και το βρέχουμε με το μισό λιωμένο βούτυρο, και απλώνουμε επάνω το τυριά. Ρίχνουμε και όσο πιπέρι εμείς θέλουμε. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι και το λιωμένο βούτυρο.
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περιχύνουμε σε όλο το ταψί.
Ψήνουμε για 35-40΄, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC