10 - 15 λεπτά
3 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
12 μεγάλες γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες καθαρισμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. μέλι
1 κ. γλ. θυμάρι
30 γραμ. βούτυρο
1 κ. γλ. άνηθο
½ λεμόνι σε πολύ λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες μας και τις κόβουμε κατά μήκος στη μέση.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και βούτυρο μαζί και τηγανίζουμε για 4΄- 5΄μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε το σκόρδο, άνηθο, θυμάρι, λεμόνι, μέλι – που έχουμε διαλύσει σε λίγο ζεστό νερό- όλα μαζί ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2΄-3΄ακόμη.
Σερβίρουμε με ρύζι.