
55 - 60 λεπτά

4 μερίδες

Εύκολη

Υλικά
200 γραμ. γιαούρτι πλήρες
200 γραμ. τυρί φέτα
200 γραμ. καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο
3 αυγά
2 ποτήρια νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
2 κόκκινες και 2 πράσινες πιπεριές σε μπαστουνάκια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, το λάδι και το γιαούρτι.
Προσθέτουμε αλεύρι , μπέικιν και πιπεριές και ανακατεύουμε. Αν η ζύμη μας είναι σφικτή, την αραιώνουμε με λίγο νεράκι.
Βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 45-50 λεπτά στον αέρα στους 160ο ή στους 180ο στις αντιστάσεις.