35 - 40 λεπτά
20 - 22 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
500 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 αυγά
1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο (100γραμ)
2 κ. σούπας αλεύρι
60 γραμ. τριμμένη φρυγανιά
1 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη, κύμινο
1 κ. σούπας κοφτή μουστάρδα
20 τοματίνια και 20 ξυλάκια για το σουβλάκι
αλεύρι και ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια μας και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε αρκετό ηλιέλαιο.
Φροντίζουμε να τα τηγανίσουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθούν ομοιόμορφα έξω και μέσα.
Μόλις κρυώσουν, φτιάχνουμε τα σουβλάκια μας με τα τοματίνια και τα κεφτεδάκια εναλλάξ.