10 λεπτά
4
Εύκολη
Υλικά

6-8 Φύλλα μαρουλιού 

200 γρ Mesclun (Μix τρυφερών λαχανικών)

5-6 αποξηραμένα σύκα

1 κούπα mix ξηρων καρπών με σταφίδες

Βαλσαμικό ξύδι 

Ελαιόλαδο

100 γρ Νιφάδες παρμεζάνας

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα φύλλα μαρουλιού και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα σύκα σε 4 κομμάτια έκαστο, προσθέτουμε το mesclun και ταο mix ξηρών καρπών με τις σταφίδες και αναμειγνύουμε με το μαρούλι.

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε 6 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με 2 κουταλιές βαλσαμικό ξύδι. Προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες παρμεζάνας