10 λεπτά
4
Εύκολη
Υλικά
6-8 Φύλλα μαρουλιού
200 γρ Mesclun (Μix τρυφερών λαχανικών)
5-6 αποξηραμένα σύκα
1 κούπα mix ξηρων καρπών με σταφίδες
Βαλσαμικό ξύδι
Ελαιόλαδο
100 γρ Νιφάδες παρμεζάνας
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φύλλα μαρουλιού και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα σύκα σε 4 κομμάτια έκαστο, προσθέτουμε το mesclun και ταο mix ξηρών καρπών με τις σταφίδες και αναμειγνύουμε με το μαρούλι.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε 6 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με 2 κουταλιές βαλσαμικό ξύδι. Προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες παρμεζάνας