20'
4
Εύκολη
kotopoulo_λιφεισ
Υλικά

2 φιλέτα κοτόπουλου

100 ml κρέμα βαλσάμικο

1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια

4 κ.σ. ελαιόλαδο

4 πιπεριές πράσινες

4 κόκκινες πιπεριές

2 κρεμμύδια ξερά

αλάτι

3-4 σκελίδες σκόρδο

 

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα υλικα σε μεγάλα κομμάτια και τα σωτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε την κρέμα μπαλσάμικο και αφήνουμε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά.

Μόλις καραμελώσουν τα λαχανικά, τα κατεβάζουμε από την φωτιά!