40 λεπτά
5 μερίδες
Μέτρια δυσκολία
Υλικά

1 κιλό σουπιές

8 κρεμμυδάκια φρέσκα

300γρ. κονκασέ ντομάτα

λίγο ελαιόλαδο

150ml ούζο

1 ποτήρι λευκό κρασί

750γρ. ρύζι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίξε λίγο λάδι στον πάτο της και άστο να κάψει.

Παράλληλα, καθάρισε τις σουπιές σου- αν δεν τις έχεις πάρει ήδη καθαρισμένες- και κόψτες σε κομματάκια.

Αφού κάψει το λάδι ρίξε μέσα τις σουπιές και μαγείρεψε τες για 4 λεπτάκια.

Έπειτα πρόσθεσε το λευκό κρασί- περίπου ένα ποτηράκι- τη ντομάτα κονκασέ και το ούζο.

Πρόσθεσε νερό να σκεπαστούν οι σουπιές και σιγόβρασε για 20 λεπτά.