Το πήρατε απόφαση ακι ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα και να μεγαλώσετε την οικογένειά σας!
Έχετε συνειδητοποιήσει πως είναι σπουδαίος ο ρόλος της μητέρας και ξεκινήσταε προσπάθειες για να μείνετε έγκυος.
υτό που θα σας βοηθήσει περισσότερο στη σύλληψη είναι το κόκκινο κρέας.
Τυλάχιστον αυτό είναιτο μήνυμα της εταιρείας Meat and Livestock στην Αυστραλία προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητα του βόειου κρέατος και να αντιμετωπίσει τη χορτοφαγία.
Το αφεντικό της εταιρείας Ρίτσαρντ Νόρτον λέει πως ήξερε έναν γιατρό που πολλές γυναίκες τον επισκέπτονταν για να μάθουν πώς θα μείνουν έγκυες.
«Το πρώτο σενάριο που τους έδινε ήταν η κατανάλωση κόκκινου κρέατος επί ένα μήνα και μετά θα έβλεπαν αν έμεναν έγκυες» δήλωσε ο Νόρτον σε μια συνεδρίαση της Γερουσίας την Τετάρτη. «Εννέα στις 10 φορές η πρακτική αυτή είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Σύμφωνα με αναφορά της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κρέατος, το κόκκινο κρέας είναι πλούσιο σε δύο πολύ σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την γονιμότητα: το σελήνιο και η βιταμίνη Β6.
Είναι γνωστό ότι η έλλειψη σεληνίου μπορεί να προκαλέσει απώλεια της εγκυμοσύνης, προεκλαμψία, περιορισμό ενδομήτριας ανάπτυξης, πρόωρο τοκετό και διαβήτη κύησης.
Το χοιρινό είναι επίσης μια καλή πηγή σεληνίου και βιταμίνης Β6. Έχει βρεθεί σε προηγούμενες μελέτες πως αυτή η βιταμίνη είναι τόσο χρήσιμη επειδή βοηθά στη ρύθμιση της γυναικείας ορμονικής δραστηριότητας.
Το κρέας διαθέτει επίσης υψηλές ποσότητες σιδήρου, ο οποίος είναι σημαντικός για την παραγωγή επιπλέον αίματος στο σώμα της γυναίκας και του μωρού.