Χριστίνα Κεφάλα: Στο νοσοκομείο με πνευμονία
Λόγω κορονοϊού

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Χριστίνα Κεφαλά που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Η ίδια είχε πει σε ανάρτησή της, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό:

«Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά».

Με νέα της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο ενημέρωσε τους followers της πως διαγνώστηκε με Covid βαριάς μορφής και της το γύρισε σε πνευμονία.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας», σημείωσε.