Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου
Το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε η ηθοποιός Καίτη Φίνου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα για να την παροχή της κατάλληλης βοήθειας.

Η Καίτη Φίνου ανέβασε πυρετό σήμερα (8/5) το απόγευμα και οι υπεύθυνοι από το Σπίτι του Ηθοποιού, όπου μένει το τελευταίο διάστημα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί η ηθοποιός στο νοσοκομείο.

Η ίδια φορώντας μάσκα προστασίας, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από το ασθενοφόρο κι ενημέρωσε για την κατάστασή της: «Εδώ στο ΕΚΑΒ. Πάω να βάλω ορό για τον covid και βλέπουμε… Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός. Να προσέχετε παιδιά να προσέχετε», ήταν το μήνυμά της ηθοποιού προς όλους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Δείτε φωτογραφία:

@kaiti1959

Να προσέχετε.. δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό συν όλα τ'αλλα που νομίζω πως τα νοιωθω σαν να με βλεπω απο ενα σύννεφο. τόσο πολύ πρόσεχα λόγω ηλικίας,πάχους και φυσικά καπνίστρια 45 χρόνια... 39,7 έφτασε ο πυρετος χωρίς να φαντάζομαι πως έφτασε τόσο ψηλά γιατί ήμουν σαν πιωμένη....τελικά για το καλό μου 3ημερη νοσηλεία......να προσέχετε και σας και τους γύρω σας...

πρωτότυπος ήχος - Καίτη Φίνου