Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξαιτίας της τελευταίας του ταινίας. 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έπρεπε να περάσει αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς είχε χάσει 11 κιλά προκειμένου να υποδυθεί έναν επιζών μιας παγκόσμιας καταστροφής στην ταινία «The Midnight Sky». «Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός. 

Με παγκρεατίτιδα στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον χτυπημένο από καρκίνο αστροναύτη Ογκοστιν Λοφτχάουζ στην δραματική ταινία, την οποία και σκηνοθετεί. «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε ο ηθοποιός στην The Daily Mirror. 

Αφού μπήκε στο νοσοκομείο 4 ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δυστοπικής ταινίας του Netflix, ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Η ασθένεια αυτή μπορεί να είναι απειλητική για την ζωή, ωστόσο ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ημέρες. 

 

 

Τι είπε για την γενειάδα που άφησε για τις ανάγκες του ρόλου

Η απώλεια βάρους δεν ήταν η μόνη φυσική αλλαγή που υπέστη ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου. «Αναγκάστηκα να αφήσω μια απαίσια, μεγάλη γενειάδα και ο γιος μου την λάτρεψε γιατί έκρυβε πράγματα σε αυτήν, τα οποία δεν γνώριζα μέχρι την ώρα που πήγαινα στην δουλειά και έλεγα: ‘Ω, υπάρχει ένα ξυλάκι από γλειφιτζούρι κολλημένο μέσα στα γένια μου» αποκάλυψε ο Τζορτζ. «Αλλά η σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενες όταν ξυρίστηκα επειδή ήταν πολύ δύσκολο να βρουν ένα πρόσωπο κάτω από όλο αυτό το χάος».

Η ταινία ακολουθεί έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική στον απόηχο μιας παγκόσμιας καταστροφής καθώς παλεύει να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών θέλοντας να τους προειδοποιήσει να μην επιστρέψουν στην Γη. Το «Midnight Sky» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.