Επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του

Θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτει η Daily Mail. Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου, αφού ο πυρετός που του δημιούργησε ο κορονοϊός δεν υποχώρησε.

Με κομμένη την ανάσα η Βρετανία παρακολουθεί τις εξελίξεις με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον. Ο κορονοϊός εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ο πυρετός που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ έγινε η αιτία για να δώσει ο γιατρός του την εντολή να μπει στο νοσοκομείο. 

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Από το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020) ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο! Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού (βήχας και πυρετός) δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό. 

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει σε κάθε τόνο ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του Μπόρις Τζόνσον ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο και μέσα στην ημέρα θα του γίνουν εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όμως, θεωρείται ότι στον Μπόρις Τζόνσον γίνεται θεραπεία με οξυγόνο. 

 

 

Μπόρις Τζόνσον όπως… Ουίνστον Τσόρτσιλ

Η Daily Mail σημειώνει πως υπάρχουν “φωνές” ότι ο Μπόρις Τζόνσον ρίσκαρε την υγεία του γιατί ήθελε να μιμηθεί τον ήρωά του, Ουίνστον Τσόρτσιλ και παρόλο που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, συνέχιζε να δουλεύει πυρετωδώς.