Αν θες να πας τώρα διακοπές, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σου

Αν είσαι από τους τελευταίους εκδρομείς, είσαι τυχερός, αφού εκεί θα κάνεις διακοπές ήσυχες, πιο οικονομικές, αλλά και με τις ιδανικότερες θερμοκρασίες.

Αυτά είναι τα νησιά του Φθινοπώρου που θα σε πείσουν να οργανώσεις εκεί τις διακοπές σου!

 

Ελαφόνησος

 

Ελαφόνησος νησί για Σεπτεμβριο

 

Η παραλία του Σίμου θα είναι ένας μικρός και πριβέ παράδεισος. Τα κρυστάλλινα νερά, η ψιλή απαλή άμμος και η απόλυτη ηρεμία που σου προσφέρει ο Σίμος είναι ότι χρειάζεται κάποιος για να νιώσει πως είναι το μόνο μέρος που θα ήθελε να βρίσκεται.

 

Ικαρία

 

Ικαρια για διακοπές Σεπτέμβριο

 

Το νησί των αιωνόβιων ανθρώπων και των πανηγυριών. Το άγχος, οι ανησυχίες, η ρουτίνα, ο χρόνος και το στρες είναι άγνωστες λέξεις στους Καριώτες, που, από την πρώτη στιγμή που θα συναναστραφείς μαζί τους, θα σου μεταδώσουν τη χαλαρωτική τους ενέργεια και την αγάπη για την απλή και ποιοτική ζωή. 

 

Κάρπαθος

 

Κάρπαθος από Σεπτέμβριο

 

Το νοτιότερο νησί των Δωδεκανήσων με το θερμό κλίμα. Στην Κάρπαθο θα αισθανθείς την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Ίσως ακόμα να νιώσεις ότι ταξίδεψες στο χρόνο.

 

Σύρος

 

Σύρος

 

Η πρωτεύουσα των κυκλάδων με την αρχοντική Ερμούπολη και την μαγευτική αρχιτεκτονική. Η Σύρος, λόγω της θέσης της κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των επισκεπτών της. Ο λόγος που την κάνει ξεχωριστή κατά το Σεπτέμβρη είναι η ευκαιρία να τη γνωρίσεις όπως πραγματικά είναι, χωρίς το πλήθος των τουριστλων που την κατακλύζει.

 

 Τζια

 

Τζια

 

Το νησί των μονοπατιών, για τους περπατητές. Μόνη μια ώρα μακριά από το Λαύριο.

Αν αγαπάς τη περιπέτεια και τη φύση, έχεις πολλούς λόγους να επισκεφτείς το νησί, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη, όταν η φύση αλλάζει χρώματα και ο καιρός παραμένει καλός.  Το Σεπτέμβριο θα έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις, ή ακόμα και να πάρεις μέρος, στους αγώνες ιστιοπλοΐας που λαμβάνουν χώρα στο νησί. 

 

Σκόπελος

Σκόπελος

Σμαραγδένια νερά, δάση με πεύκα, μοναστήρια, και η θερμοκρασία όχι κάτω από τους 25 βαθμούς.

 

Ύδρα

 

υδρα

 

Γραφικότητα στο νησί όλων των εποχών. Το νησί αυτό δεν είναι φτιαγμένο για να δέχεται σωρεία τουριστών, απεναντίας. Το νησί της Ύδρας ιδανικά θα έπρεπε να δέχεται το μέσο αριθμό που δέχεται κατά το Σεπτέμβριο: τόσους ώστε να μη νιώθεις ξένος, αλλά να μπορείς να διακρίνεις τους ντόπιους ανάμεσα στους ταξιδιώτες. 

 

 

Δείτ εεπίσης! Αποθεώνουν το ελληνικό φαγητό οι ταξιδιώτες: Στο top 3 των κριτικών η Ελλάδα