Εκμεταλλεύσου την εποχή και κάντην σύμμαχο της ομορφιάς σου!

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η εποχή που μας ομορφαίνει. Ο ήλιος και το θαλασσινό νερό κάνουν θαύματα στο δέρμα μας, το οποίο ακτινοβολεί υγεία. Το μαύρισμα και τα μπάνια στην θάλασσα λειαίνουν την επιδερμίδα, εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα και μας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης! Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να αποκτήσεις το δέρμα που ονειρεύεσαι γρήγορα και εύκολα αλλά το κυριότερο, ανέξοδα!

Αν φύγεις για διακοπές μην πάρεις μαζί σου προιόντα απολέπισης. Χρησιμοποίησε τον ήλιο, το θαλασσινό νερό και την άμμο, που θα βρεις άφθονη και κάνε φυσική απολέπιση!

Προσπάθησε να βρεις καθαρή άμμο. Αν η παραλία που βρίσκεσαι είναι πολυσύχναστη, μην χρησιμοποιήσεις άμμο της παραλίας αλλά μέσα από την θάλασσα. Άπλωσε την στο κορμί σου, εκτός από το πρόσωπο και κάνε κυκλικές ανοδικές κινήσεις. Οι μικρόκοκκοι της θα απολεπίσουν φυσικά το δέρμα σου. Δώσε έμφαση στους αγκώνες, στα γόνατα και φυσικά στις φτέρνες. Απέφυγε τις ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το μπικίνι και οι μασχάλες. Αν σε ανατριχιάζει η σκέτη άμμος, μπορείς να την αναμείξεις ή με baby oil ή με το αντηλιακό σου. Η κρεμώδης υφή του αντηλιακού θα μετριάσει το αίσθημα ανατριχίλας που νιωθεις! Απόφυγε να τρίψεις περιοχές που έχουν καεί από τον ήλιο καθώς είναι "τραυματισμένες" και χρειάζονται φροντίδα!

Μια απολέπιση της τάξεως του ενός λεπτού είναι αρκετή, 2 φορές την εβδομάδα. Ξέπλυσου με θαλασσινό νερό κάνοντας μια δροσερή βουτιά και βγες να απλώσεις το αντιηλιακό σου. Το βράδυ το δέρμα σου θα είναι λείο και απαλό. Διατήρησε το όσο περισσότερο μπορείς!