Δείτε ποιες είναι

Σίγουρα το solarium μπορεί να είναι μια πολύ καλή λύση για άμεσο μαύρισμα, αλλά δεν είναι και η καλύτερη για την υγεία μας.

Υπάρχουν διάφορες τροφές που εμεργοποιούν τη μελανίνη μας και παίρνουμε το χρώμα που θέλουμε.

 

 

Για αρχή άφησε τα λαδάκια και τα μαυριστικά σπρέυ στην άκρη και φρόντισε να εντάξεις στο διατροφικό σου πλάνο τα παρακάτω:

1. Καρότα 

Αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και καροτενοειδών, τα οποία βοηθούν στο μαύρισμα.Είναι προτιμότερο να τα καταναλώνεις ωμά.

2. Σπανάκι
Το πράσινο αυτό φυλλώδες λαχανικό είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και β-καροτένιο, συστατικά που βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει το τέλειο μαύρισμα. 

3. Ροδάκινα
Το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο που είναι πλούσιο σε καροτενοειδή, β-καροτένιο και λυκοπένιο, φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες που μπορούν να σού προσφέρουν ένα ομοιόμορφο και υγιές μαύρισμα.

4. Nτομάτες
Αποτελούν εξαιρετική πηγή λυκοπένιου, ουσία που θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αποθηκεύεται στο λίπος που βρίσκεται κάτω από το δέρμα και παρέχει την απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που θαμπώνουν και προκαλούν ρυτίδες στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πανέμορφο καλοκαιρινό χρώμα στην επιδερμίδα. 

5. Βερίκοκα
Πρόκειται για ένα ακόμη πορτοκαλί φρούτο, που χαρίζει εξαιρετικό φυσικό μαύρισμα, χάρη στη βιταμίνη Α και τα καροτενοειδή, που περιέχει.