Απόκριες στο River West
Από τις 1 έως τις 9 Μαρτίου έρχεται το Carnival Saloon

Ο Μάρτιος στο RIVER WEST ξεκινάει με κέφι, παιχνίδι και χορό στο Carnival Saloon. Σε ένα μοναδικό σκηνικό βγαλμένο από την άγρια δύση, οι μικροί φίλοι του εμπορικού διασκεδάζουν παρέα με τον Σερίφη της αποκριάς, Can Can girls και φυσικά, Cowboys και Cowgirls.

Οι δοκιμασίες του Carnival Saloon, φτιαγμένες για αυθεντικούς καρναβαλιστές, είναι σίγουρο ότι δεν θα τους αφήσουν ασυγκίνητους. Ποιος θα καταφέρει να πιάσει τον ταύρο και να ιππεύσει το ατίθασο άλογο; Ποιος έχει τον καλύτερο στόχο; Οι γιγάντιες μπότες του καουμπόη δυσκολεύουν το τρέξιμο, ποια ομάδα θα κερδίσει στη σκυταλοδρομία;

Την Παρασκευή και το Σάββατο το κέφι απογειώνεται με εντυπωσιακό παρκούρ σε βαρέλια, lassodancer, beat boxing, καρνιβαλίστικες καρικατούρες, face painting και φυσικά πολύ παιχνίδι και ατελείωτο χορό.

Η γιορτή του Carnival Saloon κορυφώνεται το Σάββατο 9 Μαρτίου με το πιο απίθανο Saloon Party όπου μικροί και μεγάλοι χορευτές θα δείξουν τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις τους, θα δώσουν «μάχη» με σερπαντίνες και κονφετί και θα πλέξουν το πιο χαμογελαστό γαϊτανάκι.

1 έως 9 Μαρτίου

Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-21.00 & Σάββατα 11.00-15.00 & 16.00 – 20.00