30 - 35 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

1 κιλό αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
200 γραμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο
2 φλιτζάνια νερό
Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε  τα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο και όταν γυαλίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. 

Μαγειρεύουμε  το φαγητό μας περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει.