30 - 35 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
1 κιλό αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
200 γραμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο
2 φλιτζάνια νερό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο και όταν γυαλίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Μαγειρεύουμε το φαγητό μας περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει.