![](https://lifeis.gr/sites/all/themes/life/images/circular-wall-clock.png)
30 - 35 λεπτά
![](https://lifeis.gr/sites/all/themes/life/images/cutlery.png)
4 μερίδες
![](https://lifeis.gr/sites/all/themes/life/images/chef.png)
Εύκολη
![](https://lifeis.gr/sites/default/files/styles/responsive_880x/public/media-files/cooking/2017/07/arakas.jpg?itok=HI42cZg4)
Υλικά
1 κιλό αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
200 γραμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο
2 φλιτζάνια νερό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο και όταν γυαλίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Μαγειρεύουμε το φαγητό μας περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει.