45'
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
4 φέτες ψαριού της αρεσκείας μας, πέρκα , μπακαλιάρος, γλώσσα
1/2 ματσάκι μαιντανός
1/2 ματσάκι άνιθος
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες ψιλές
1 λεμόνι
1 lime και το ξύσμα
150ml ελαιόλαδο
150γρ τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο μαζί με τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό τoυ λεμονιού και του lime καθώς και το ξύσμα του. Προσθέτουμε την φρυγανιά μέχρι να γίνει ένας πολτός που να μην κολλάει στα τοιχώματα του blender. Παίρνουμε από την ζύμη των μυρωδικών και "κλείνουμε" μέσα το φιλέτο ψαριού. Ψήνουμε τα ψάρια για περίπου 30' και τα σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα!