45'
4 μερίδες 
Εύκολη
kroketes_lifeis
Υλικά

4 φέτες ψαριού της αρεσκείας μας, πέρκα , μπακαλιάρος, γλώσσα

1/2 ματσάκι μαιντανός

1/2 ματσάκι άνιθος

1/2 ματσάκι σχοινόπρασο

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες ψιλές

1 λεμόνι

1 lime και το ξύσμα

150ml ελαιόλαδο

150γρ τριμμένη φρυγανιά

αλάτι 

πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο μαζί με τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό τoυ λεμονιού και του lime καθώς και το ξύσμα του. Προσθέτουμε την φρυγανιά μέχρι να γίνει ένας πολτός που να μην κολλάει στα τοιχώματα του blender. Παίρνουμε από την ζύμη των μυρωδικών και "κλείνουμε" μέσα το φιλέτο ψαριού. Ψήνουμε τα ψάρια για περίπου 30' και τα σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα!