450 γρ. ταχίνι
200 γρ. μέλι
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. διάφορους ξηρούς καρπούς
150 γρ. δημητριακά
200 γρ. βρώμη
80 γρ. cranberries
Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.
Ανακατεύουμε απαλά το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ με μεμβράνη από πάνω, και την ανακατεύουμε στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
Τέλος προσθέτουμε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και τα cranberries και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα. Ρίχνουμε και τα δημητριακά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης πάνω σε ένα ταψί 20 Χ 30 εκ..
Απλώνουμε το μείγμα, ρίχνουμε λίγα ακόμα δημητριακά από πάνω, κλείνουμε τη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει περίπου 3-4 ώρες.
Κόβουμε σε 20 μπάρες πάχους 5 εκ.