Για να αποκτήσεις μέση "δαχτυλίδι"

Αν λέγαμε ότι θα πρέπει να προσπεράσεις το πρωινό και να ξεκινήσεις το πρώτο σου γεύμα κατά το μεσημέρι; Σίγουρα έρχεται σε κόντρα με τους διατροφολόγους και τους γυμναστές, αλλά ας δούμε γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις κιλά και να χτίσεις μύες.

Η διαλείπουσα νηστεία δεν είναι και τόσο περίπλοκη απ΄όσο φαίνεται, αλλά έχει έναν συγκεκριμένο κώδικα που πρέπει να ακολουθήσεις.

 

 

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να σταματήσετε να τρώτε τέσσερις ώρες πριν πάτε για ύπνο και για άλλες τέσσερις ώρες μετά το ξύπνημα.

 

 

Ωστόσο, μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα νερό, τσάι και καφέ, αρκεί να είναι κάτω από 50 θερμίδες.

Έτσι λοιπόν, με την διακοπτόμενη νηστεία, η οποία προσέξτε, δεν είναι δίαιτα αλλά τρόπος διατροφής, πετυχαίνουμε το εξής:
Όταν τρως ένα γεύμα, το σώμα σπαταλάει μερικές ώρες ώστε να επεξεργαστεί την τροφή που του έδωσες, καίγοντας ότι μπορεί από αυτήν (για να δώσει ενέργεια στο σώμα). Με την νηστεία, το σώμα δεν έχει από που να λάβει το καύσιμο του και αναγκαστικά θα επιλέξει το λίπος, παρά την γλυκόζη από το αίμα ή το γλυκογόνο από τους μύες.

Αν και φαίνεται λάθος, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καλύτερο να γυμνάζεστε με άδειο στομάχι.

Όσο λιγότερη γλυκόζη έχετε στο σύστημά σας, τόσο περισσότερο λίπος θα κάψετε και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

 

 

Έτσι λοιπόν, προτίμησε τον καφέ ή το τσάι σου σκέτο το πρωί και ξεκίνα το πρώτο σου γεύμα (ή σνακ) κατά το μεσημέρι. Μπορείς να τρως την ποσότητα που θες, αρκεί να μην ξεπεράσεις το χρονικό παράθυρο των οχτώ ωρών.

Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε!