μέλι δίαιτα
Βάλτε το μέλι στη ζωή σας και αδυνατίστε

Δεν είνι λίγες οι φορές, που στα πλαίσια μιας δίαιτας, αποκλείουμε απο το καθημερινό μας διατροφολόγιο τροφές που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην απώλεια βάρους και στην καύση λίπους.

Μία από τις τροφές που βοηθάει στο να ξεκινήσει ο οργανισμός να κάνει γρήγορες καύσεις και να καίει λίπος ειναι το μέλι.

 

Το μέλι δεν είναι μόνο ιδανική επιλογή χάρη στη γλυκιά του γεύση:

  • αποτελεί θρεπτικό συστατικό, καθώς περιέχει βιταμίνες μεταλλλικά στοιχεία και αμινοξέα
  • έχει θεραπευτικές ιδιότητες
  • αποτελεί πηγή ένεργειας (ειδικά για αθλητές)
  • μειώνει τα επίπεδα του στρες
  • βοηθάει στην ποιότητα του ύπνου
  • προλαμβάνει τις ασθένειες
  • ενισχύει την καλη λειτουργία του εντέρου

 

 

μέλι δίαιτα

Ο διατροφολόγος Mike McInnes ισχυρίζεται πως ο καθένας μπορεί να ΄χασει κιλά, αρκεί να επιλέγει τροφές που είναιο παρασκευασμένες με μέλι.

Έτσι ονόμασε τη δίαιτα «Honey Diet», δηλαδή «Δίαιτα του μελιού και ο καθένας που την ακολουθεί  έχει τη δυνατότητα να χάσει τα περιττά κιλά από το σώμα του.

Σύμφωνα με τη δίαιτα του μελιού αντικαθιστούμε την κατεργασμένη ζάχαρη, τα σνακ και τα  ροφήματα με μέλι.

Δοκιμάστε να πιείτε καφέ,είτε ελληνικό, είτε εσπρέσο με μέλι, αντί για ζάχαρη ή στέβια. Η διαφορά είναι εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας γουλιά και ο καφές είναι πολύ πιο απολαυστικός.

 

μέλι

 

Ακόμη, ο διατροφολόγος Mike McInnes συνιστα ένα ζεστό ρόφημα πριν από τον ύπνο καθώς ενισχύει την καύση του λίπους και λειτουργεί σαν αντιστρές, καθως απαλάσσει από το άγχος.

Ουσιαστικά με τη διάιτα αυτή, ξεγελάει κανείς τον εγκέφαλο, καθώς δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και δεν υπάρχει ανάγκη για κάποια άλλη γλυκαντική ουσία.

Το μέλι θεωρείται το πιο άμεσο, γλυκό αδυναντιστικό, χωρίς να αυαξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σε σχέση με light σάκχαρα!

Δεν έχετε λοιπόν από το να δοκιμάσετε αυτή τη δίαιτα!