Μπορείς να χάσεις 1 κιλό σε τρεις μέρες

Η απώλεια βάρους είναι ένα από το πιο αυνηθισμένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.

Συνεχώς αναζητούν τρόπους για να χάσουν βάρος και να παραμείνει η σιλουέτα τους σε φόρμα.

Για αυτό, τείνουν να ακολουθούν διαφορετικά πλάνα διατροφής που καποιες φορές μπορεί και να έχουν αποτέλεσμα, ενώ άλλες πάλι όχι.

Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι το εξής:

Είναι πράγματι αποτελεσματικά κάποια προγράμματα διατροφής; Αυτό εξαρτάται από το στόχο που έχει ο καθένας.

Δίαιτες όπως η κετογενική διατροφή, η χορτοφαγική διατροφή, η vegan διατροφή, είναι μερικές που συνήθως ακολουθούνται από πολλές γυναίκες.

 

 

Αυτά οι δίαιτες είναι πολύ αυστηρές καθώς υπόσχονται να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος γρήγορα.

Ωστόσο, τι θα λέγατε αν δοκιμάζατε τη στρατιωτική διατροφή; Είναι μια δημοφιλής δίαιτα χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται να σας βοηθήσει να χάσετε ένα κιλό σε μόλις 3 ημέρες. Η συγκεκριμένη διατροφή σας επιτρέπει να τρώτε τρεις φορές την ημέρα και το μενού περιλαμβάνει ως επί το πλείστον ένα συνδυασμό προϊόντων που βοηθούν στην αύξηση του μεταβολικού σας ρυθμού. 

1η μέρα

 

 

Αρχικά, το πρωινό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει 3 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως με φυστικοβούτυρο και 1 γκρέιπφρουτ.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, μπορείτε να έχετε 3 φέτες ψωμιού μαζί με 100 γραμμάρια γέμισης τόνου. Δεν επιτρέπεται να φάτε τίποτα εκτός από αυτό. Επίσης, δεν μπορείτε να καταναλώνετε αναψυκτικά.
Για το δείπνο, μπορείτε να έχετε 100 γραμμάρια ψητό στήθος κοτόπουλου, μισό φλιτζάνι μπρόκολο, οποιοδήποτε φρούτο και εάν είστε συνηθισμένοι να έχετε γλυκά, μπορείτε να πάτε για 1 κουταλιά παγωτού χωρίς λίπος ή κομμάτι οποιασδήποτε ζάχαρης -για γλυκό.
Εκτός από αυτό, θα πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε τίποτα ενδιάμεσα. 

 

2η μέρα

 

 

Το πρωινό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει 3 φέτες ψωμιού, κατά προτίμηση ψωμί ολικής αλέσεως και 1 βραστό αυγό. Μπορείτε επίσης να καταναλώνετε μαζί με αυτό καυτερή ροφήματα χαμηλών θερμίδων, κατά προτίμηση καφέ χωρίς ζάχαρη.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, μπορείτε να έχετε 2 φέτες τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, 1 βραστό αυγό και ένα ψωμί ολικής άλεσης.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, θα πρέπει να καταναλώσετε 2 λουκάνικα κοτόπουλου, μισό φλιτζάνι λαχανάκια, 1 φρούτο και μια απλή σαλάτα. Ένα παγωτό χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, μπορεί να σας βοηθήσει!

 

3η μέρα

 

 

Ξεκινώντας από το πρωινό, μπορείτε να έχετε 3 φέτες ψητό ψωμί με 25 γραμμάρια τυριού μοτσαρέλα και ένα φρούτο. Μπορείτε να συνοδέψετε το πρωινό σας με καφέ χωρίς ζάχαρξη.
Το μεσημέρι μπορείτε να φάτε 1 τοστ ψωμί ολικής αλέσεως με τυρί cottage.
Το βραδυ μπορείτε να φάτε μόνο 1 βραστό αυγό, 1 γκρέιπφρουτ και κάποιο παγωτό χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή ένα κομμάτι γλυκού χωρίς ζάχαρη.

Κάθε πρόγραμμα διατροφής απαιτεί ορισμένα πράγματα - αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια και αφοσίωση. Αν έχετε αυτά, ακολουθήστε αυτή τη στρατιωτική διατροφή και δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.