Γλίτωσε 200 θερμίδες την ημέρα χωρίς να κόψεις τίποτα
Και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά

Σίγουρα ένας τρόπος για να μειώσεις τις θερμίδες σου καθημερινά είναι να κόψεις κάτι από όσα τρως. Ωστόσο αν έχεις ήδη περιορίσει το διαιτολόγιό σου και δε θες να το κάνεις ακόμη περισσότερο, τότε υπάρχει τρόπος και μάλιστα απλός για να γλιτώνεις ακόμη και 200 θερμίδες τη μέρα.

Μια κίνηση για να το πετύχεις αυτό είναι αρκετή. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Illinois το μυστικό για να γλιτώνεις αυτές τις θερμίδες αφορά στο νερό και στην αύξηση της κατανάλωσής του. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν αρχίσετε να πίνετε 3 ποτήρια περισσότερα από όσα πίνετε την ημέρα θα καταφέρετε να μειώσετε την κατανάλωση θερμίδων μέχρι και κατά 200 θερμίδες.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό; Ο λόγος που το νερό σας βοηθάει να καίτε θερμίδες είναι ότι ο ανθρώπινος οργανισμός κάθε φορά που του δίνει κανείς κάτι να φάει ή να πιεί κάνει προσπάθεια για να το επεξεργαστεί. Αυτό συμβαίνει ακριβώς και με το νερό παρόλο που είναι κάτι που δεν έχει θερμίδες από μόνο του. Έτσι ενεργοποιείς τον οργανισμό σου και τον μεταβολισμό σου και καις περισσότερες θερμίδες, ακόμη και 200 τη μέρα.