Η απίστευτη ιστορία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Μια ανάσα πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, η 98χρονη Άντα Κίτινγκ αποφάσισε να μπει σε οίκο ευγηρίας, όχι για να δεχθεί η ίδια φροντίδα αλλά για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της, ο οποίος ζει εκεί.

Ο γιος της δεν παντρεύτηκε ποτέ και όλο το διάστημα ζούσαν μαζί μέχρι και το 2016 όπου αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε γηροκομείο στο Λίβερπουλ, προκείμενου να του προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα.

 

«Λέω στον Τομ καληνύχτα στο δωμάτιό του, κάθε βράδυ, και την επόμενη μέρα μπαίνω και τον καλημερίζω» αφηγείται η 98χρονη σε τοπική εφημερίδα. «Όταν επιστρέφω πάντα ανοίγει τα χέρια του και μου κάνει μια μεγάλη αγκαλιά… Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά». Ο

 

Ένα χρόνο αργότερα τον ακολούθησε και η μητέρα του...Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της είανι αδύνατον να αλλάξει...όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ακόμα κι όταν αυτά κάνουν τη δική τους οικογένεια..η μάνα είναι πάντα εκεί, αρωγός στα δύσκολα και όχι μόνο.

«Λέω στον Τομ καληνύχτα στο δωμάτιό του, κάθε βράδυ, και την επόμενη μέρα μπαίνω και τον καλημερίζω» αφηγείται η 98χρονη σε τοπική εφημερίδα. «Όταν επιστρέφω πάντα ανοίγει τα χέρια του και μου κάνει μια μεγάλη αγκαλιά… Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά».

 

Ο 80χρονος άνδρας, που είναι ζωγράφος και διακοσμητής, λέει πως είναι χαρούμενος που έχει τη μητέρα του στον οίκο ευγηρίας. «Με φροντίζουν πολύ και είμαι χαρούμενος που βλέπω τη μητέρα μου, τώρα που ζει εδώ» λέει ο ίδιος.

Ο διευθυντής του γηροκομείου λέει πως μάνα και γιος είναι αχώριστοι. «Είναι πολύ σπάνιο να βλέπει κανείς μητέρες και τα παιδιά τους στο ίδιο γηροκομείο κι εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε τον χρόνο που περνάνε μαζί όσο πιο ξεχωριστό γίνεται».