Οι επιστήμονες είναι θετικοί

Μια ρωσική πατέντα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της τα επόμενα 3 χρόνια και θα αλλάξει όλη την ανθρωπότητα!

Ένα φάρμακο κατά της γήρανσης βρήκαν Ρώσοι ερευνητές και πιστεύουν οτι σε μερικά χρόνια θα μπορούν οι άνθρωποι να το προμηθεύονται!

Ο ακαδημαϊκός Βλαντίμιρ Σκουλάτσεφ που είναι επίτιμος πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρείας Βιοχημείας και πρόεδρος της Βιοενεργειακής Ένωσης της Ρωσίας δηλώνει περήφανα:

 

«Η γκάμα των ερευνών μας υπήρξε ιδιαίτερα φιλόδοξη, αποπειραθήκαμε να επιβραδύνουμε και μάλιστα να σταματήσουμε την γήρανση των ανθρώπων (…). Σήμερα έχουμε το φάρμακο, ξεκινήσαμε από τις γεροντικές ασθένειες των ματιών και αυτό το φάρμακο πωλείται αυτή τη στιγμή στα φαρμακεία.

Παρασκευάσαμε ένα φάρμακο το οποίο θεραπεύει τα εγκαύματα και τις ανοιχτές πληγές , και από 1ης Δεκεμβρίου η αλοιφή αυτή ήδη πωλείται. Και τρίτον, αυτό που κάναμε είναι ότι αρχίσαμε τις κλινικές δοκιμές ενός φαρμάκου για την γήρανση, πρόκειται για μια συστημική θεραπεία , μια προσπάθεια (…)να θρέψουμε τον οργανισμό (…) με αντιοξειδωτικό»

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα τα καταφέρουν αλλά σίγουρα η τιμή θα είναι αυξημένη και ίσως να μην είναι προσιτή για όλους!