Με...μια κίνηση

Πρόκειται για την απόλυτα επαναστατική θεραπεία, την οποία έχουν αναπτύξει Δανοί επιστήμονες και βοηθάει όχι μόνο στη στυτική δεισλειτουργία, αλλά μπορεί να αυξήσει και το μέγεθος του πέους.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει το εξής: Χωρίς επέμβαση ή χορήγηση χαπιών το πρόβλημα λύνεται στη ρίζα του. 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μια ένεση στη βάση του πέους.

Το σκεύασμα αναπτύχθηκε από το Δανικό Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής (Danish Center for Regenerative Medicine – DCRM) και περιλαμβάνει την έγχυση βλαστοκυττάρων στη βάση του πέους.

 

 

Οι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως όχι μόνο αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία του πέους, αλλά το κάνει και μεγαλύτερο, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. 

Η θεραπεία αναπτύχθηκε μάλιστα για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη.

Οι ερευνητές λένε πως δοκίμασαν την ένεση σε μια σειρά οκτώ δοκιμών, η μελέτη τους είναι ωστόσο σε στάδιο προδημοσίευσης, κι έτσι τα λεγόμενά τους μένει να επαληθευτούν. 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουν στο συνέδριο της European Society of Human Reproduction and Embryology που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη.

Αν ισχύουν όλα αυτά,  τότε το σκεύασμα αναμένεται να αλλάξει άρδην τον τομέα. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να γίνουν και άλλες κλινικές δοκιμές ώστε να φανεί η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας.