Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στον αισιόδοξο, ανοιχτόμυαλο και φιλικό Τοξότη, και η οποία θα έχει επιρροή έως και τις 12 Δεκεμβρίου οπότε και διαμορφώνεται η Πανσέληνος, μας εφοδιάζει με ενθουσιασμό κι όρεξη για ζωή, επηρεάζοντας τόσο πολύ κάποιους, ώστε να προχωρήσουν σε επόμενα, σημαντικά βήματα, ανοίγοντας ένα καινούργιο κύκλο.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την Νέα Σελήνη είναι της φωτιάς και του αέρα, δηλαδή Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Ειδικότερα:

Τοξότη το καινούργιο φεγγάρι στο ζώδιό σου, σε αναζωογονεί καθώς σου δίνει το πράσινο φως για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζονται ανοίγοντας νέες προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο αλλά και συνεργασιών, προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε το επόμενο βήμα.

Αλλαγές και για τους Διδύμους σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη. Αυτές θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να δρομολογήσετε καινούργια ξεκινήματα.

Και για τους Ιχθύς είναι ιδανικό το επόμενο δεκαπενθήμερο για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ανάληψη νέων επιτυχημένων δραστηριοτήτων. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να είστε σε... ετοιμότητα καθώς θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πόρτες και προοπτικές.

Ο Ταύρος θα έχει μοναδικές  ευκαιρίες να βελτιώσει τα οικονομικά του χαράζοντας ένα πρόγραμμα που θα σεβοηθήσεις να αυξήσες τα έσοδά σου και παράλληλα να αποπληρώσεις χωρίς άγχος τυχόν χρέη σου.

Βοήθειες που δεν περίμενε ενδέχεται να έχει και ο Σκορπιός  στην προσπάθειά του να κλείσει παλιούς λογαριασμούς. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, οργανωθείτε, ψαχτείτε σε διαφορετικούς δρόμους και δεν θα χάσετε.

Στον Λέοντα η εξωστρεφής και ενθουσιώδης Νέα Σελήνη στον Τοξότη αλλάζει τη διάθεση.

Αδράξτε τις ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να αναζωογονηθείτε.