Nέα Σελήνη στον Υδροχόο
Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται την πρωτομηνιά στην 12.20 μοίρα του Υδροχόου, στο ζώδιο των επαναστατικών αλλαγών και την πρωτοπορίας ωθώντας μας σε προοδευτικές αλλαγές. Κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός που τετραγωνίζει με τον Κρόνο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε βιαστικές, επιπόλαιες και παρορμητικές αποφάσεις ή κινήσεις καθώς μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια στο δρόμο μας. Ας κάνουμε νέα ξεκινήματα αργά και σταθερά για να οδηγηθούμε στην επιτυχία και ας αποφύγουμε τις εντάσεις.

Η νέα Σελήνη μας βοηθάει να δούμε τη ζωή με μια ευρύτερη προοπτική, πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες, βλέπουμε τη ζωή με ένα συλλογικό τρόπο. Είναι μια ανατρεπτική, εκρηκτική, επίμονη νέα Σελήνη που μπορεί να μας πιέσει και να φέρει σπουδαία γεγονότα. Το εξάγωνο Άρη/Δία θα φέρει ευκαιρίες και προοπτικές που θα μας θέσουν σε εγρήγορση.

Πώς επηρεάζει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες, τις ομάδες που ανήκεις, τους στόχους σου. Έχεις ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία σου και θέλεις να απαλλαγείς από άτομα που δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Αγωνίζεσαι για μια ιδέα, για ένα σκοπό. Φίλοι και σύμμαχοι αποδέχονται τις πρωτοποριακές ιδέες σου και σε βοηθούν στα εγχειρήματά σου. Περνάς όμορφες στιγμές με άτομα που σε καλύπτουν συναισθηματικά και σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Μπορεί να αλλάξεις τις παρέες σου, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου, δραστηριοποιείσαι για το κοινωνικό σύνολο. Έρχεσαι κοντά στα όνειρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αλλάξεις χώρο εργασίας, να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, να αλλάξεις θέση, να διαμορφωθεί μια άλλη κατάσταση με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας επιχείρησης, να κάνεις ένα επαναστατικό βήμα, να ενταχθείς σε μια ομάδα. Έχεις νέες ιδέες για την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Θέλεις να αναγνωριστείς, να σε αποδεχθούν. Λαμβάνεις στήριξη από φίλους και εμπειρογνώμονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη σχετίζεται με την παιδεία, τα ταξίδια, τις διαπραγματεύσεις, τους μακρινούς συγγενείς, τα νομικά θέματα. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή να αποφασίσεις να σπουδάσεις κάτι καινούργιο για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια. Βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά, με περισσότερη αισιοδοξία, αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου, αναπτύσσεις ένα ομαδικό πνεύμα. Νέες περιπέτειες θα σε ανανεώσουν. Μπορεί να βρεθείς με άτομα που μένουν μακριά και να αποκομίσεις νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά και αγχώνεσαι. Μπορεί και να απελευθερωθείς από θέματα κοινά με άλλους. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και σε μεταμορφώνουν. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες, εμμονές λόγω ζήλιας και κτητικότητας. Ένα πάθος μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, το σεξ είναι σημαντικό τώρα. Μια συμβίωση είναι πιθανή και να σε απασχολεί το κοινό ταμείο. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Επαγγελματικά, θα έχεις εξελίξεις, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να αναδιαμορφώσεις την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Αλλαγές υπάρχουν στον αέρα, γίνονται ανακατατάξεις και πρέπει να βάλεις γερά θεμέλια στις νέες πόρτες που ανοίγονται. Μπορεί να απομακρυνθείς από προβληματικές σχέσεις ή συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την υγεία, την εργασία. Έχεις ανάγκη να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει, θέλεις να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου. Είσαι παραγωγική, αποδοτική στην εργασία σου και φέρνεις εις πέρας ότι αναλαμβάνεις. Μπορεί να δημιουργήσεις μια φιλία με έναν συνεργάτη ή μπορεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να ξεκινήσεις μια υγιεινή διατροφή. Μπορεί να αλλάξει το ωράριό σου, το πρόγραμμά σου ή μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε συναδέλφους ή να αλλάξει το αντικείμενο εργασίας σου. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη σε κάνει ερωτική, εξωστρεφή. Θέλεις να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, μπορεί να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκτήσεις ένα παιδί ή μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, θέλεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου μέσα από νέα εγχειρήματα. Έχεις φιλική διάθεση και απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι. Έχεις αυτοπεποίθηση και εκφράζεσαι ελεύθερα. Κάνεις ότι σε ευχαριστεί μακριά από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Το σπίτι σε απασχολεί πολύ και μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές, μπορεί να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι ή μπορεί να φιλοξενήσεις ένα φιλικό πρόσωπο. Σχέσεις με γονείς σε απασχολούν και ίσως γίνει κάτι που θα επηρεάσει και σένα. Μια αγοραπωλησία ακινήτου είναι πιθανή ή μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου σπίτι και να έρθεις πιο κοντά στις ρίζες σου.Μπορεί η διάθεσή σου να είναι κυκλοθυμική, να αναμοχλεύεις συναισθήματα και καταστάσεις από το παρελθόν ή μπορεί αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία να έρχονται στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις να μάθεις κάτι καινούργιο, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, μπορεί να έχεις εκπλήξεις από αδέρφια και συγγενείς ή μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι με φίλους. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και κάποιες εμπνεύσεις σε βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις. Κάνεις κοινωνικές συναντήσεις, πας σε εκδηλώσεις, συμμετέχεις σε ομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη σε απασχολούν οικονομικά θέματα. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση ή μπορεί να αυξάνει το εισόδημά σου από μια νέα πηγή απασχόλησης. Προσοχή σε σπατάλες, σε απροσδόκητα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Σκέφτεσαι τρόπους για να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να δώσεις χρήματα σε κάποιο φίλο ή για κοινωφελή σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει την ώθηση να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Είσαι κοινωνική, βρίσκεσαι με φίλους και παρέες, έχεις πρωτότυπες ιδέες που σε βοηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου σε ομάδες, εκφράζεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να έχεις νέες ερωτικές ευκαιρίες και εξελίξεις στη σχέση σου. Πετυχαίνεις τους στόχους σου και κάνεις καλή εντύπωση. Αφήνεις πίσω σου όποιον δεν αποδέχεται την ελευθερία σου. Δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, την ανθρωπιστική σου πλευρά και βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχουν έναν σκοπό στη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη σε βρίσκει στα παρασκήνια. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποιους φίλους σου. Μπορεί να βρεις την αδελφή ψυχή και να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Θέλεις να είσαι μόνη, να απολαμβάνεις τη φύση. Μπορεί να είσαι κυκλοθυμική, να βρίσκεσαι σε σύγχυση, να έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, άκου τη διαίσθησή σου και κάνε ότι σε ηρεμεί και σε γαληνεύει. Κάνε ένα βήμα πίσω και άκου την εσωτερική σου φωνή. Μπορεί να προετοιμάζεις κάτι καινούργιο και να θέλεις να μείνεις μόνη, να ξεκουραστείς.