Πανσέληνος με...δυσκολίες
Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Αυτή όμως αστρολογικά ξεκινά να δημιουργείται από το Σάββατο 12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Επηρεάζει περισσότερο τα άτομα της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Οι Κριοί μπορούν και να επωφεληθούν κάπως περισσότερο από κάποια αναποδιά, αφού ταυτόχρονα με το πρόβλημα εμφανίζεται και μια εναλλακτική λύση. Από όλους όμως απαιτείται παντού μεγαλύτερη προσοχή. Ιδιαίτερα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η ρευστότητα παντού -σε συνεταιρισμούς, συνεργασίες, σχέσεις- είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Ιδιαίτερα προς το τέλος της. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπευθυνότητα αλλά και ψυχραιμία και υπομονή, μια και δεν θα λείψουν οι... αρρυθμίες και τα απρόοπτα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 13 -αρχίζει να δημιουργείται από τις 12- μπορεί να παίξει με το νευρικό σας σύστημα και διόλου απίθανο αυτό να προέλθει από κάποιον συνέταιρο, στενό συνεργάτη ή ακόμη και από τον σύντροφό σας. Συμβιβαστείτε εκεί που πρέπει.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας -που επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι µέσα στον Απρίλιο- είναι φυσικό να δημιουργεί εδώ και εκεί «αρρυθμίες» και ρευστότητα, υποχρεώνοντάς σας να είστε ετοιμοπόλεμοι διαρκώς. Η αντίθεσή του με τον Ερμή και την Αφροδίτη πιθανόν να δημιουργήσει δυσκολίες στον γάμο ή στις σχέσεις σας ή σε κάποια συνεργασία. Φανείτε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί με τους «άλλους» και συμφέροντα ή ενδιαφέροντα που μπορεί να σας ενώνουν αλλά και να σας χωρίζουν. Μη διακινδυνεύετε οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Οκτώβρης από τις 4 και μετά μπορεί να μην έχει προλάβει να κλείσει τις εκκρεμότητες, τις ελλείψεις ή τις αδυναμίες που υπήρξαν από τις 18 Αυγούστου και μετά, αλλά όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο θα μπαίνετε στο νόημα της δουλειάς σας και του ανταγωνισμού και, φυσικά, θα παράγετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό θα συμβάλει θετικά και η Αφροδίτη από τις 9 και μετά και στην εργασία και στα προερχόμενα από αυτήν κέρδη. Μήπως παίζει κάτι ερωτικό γύρω από τον επαγγελματικό τομέα ή συνάδελφοι βάζουν πλάτη με κάποιον τρόπο στην αισθηματική σας κατάσταση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με δύο θετικά και δύο αρνητικά -καλά σε αυτά δεν περιλαμβάνουμε τον πάγιο αρνητικό Κρόνο εδώ και καιρό- έρχεται η καινούργια εβδομάδα. Στα θετικά σαφώς είναι ο Ερμής που σημαίνει ότι παντού θα προτιμήσετε το μυαλό από την παρόρμηση και το συναίσθημα. Στις 9 προστίθεται και η Αφροδίτη, έτσι για να εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση στα οικονομικά και στις σχέσεις. Στα δύο αρνητικά περιλαμβάνονται ο Αρης, που ευθύνεται για εμπόδια, βάρη και μια εξάντληση του οργανισμού σας, και βεβαίως η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Ανώτεροι νόμοι και κανονισμοί ρίχνουν το δικό τους βάρος. Ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εκτός του Ουρανού και του Ερμή, που δημιουργούν εδώ και εκεί αναστατώσεις και ανατρέπουν συχνά αυτά που είχατε υπολογίσει από τις 9 και μετά, σε αυτό τον… χορό προστίθεται και η Αφροδίτη. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας -ανωτέρους, συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπαδεν θα είναι εύκολη. Αστόχαστα λόγια, επίσης, μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκο στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Στον έρωτα μπορεί να μεγιστοποιηθούν αυτά που σας χωρίζουν σε σχέση με αυτά που σας ενώνουν. Μετριοπάθεια, λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα χοντρά ζόρια φαίνεται πως έχουν περάσει και αν υπάρχουν ακόμη κάποια που σας ταλαιπωρούν, σχετίζονται με τα γεγονότα και τις καταστάσεις που προέκυψαν από τις 18 Αυγούστου έως τις 4 Οκτώβρη περίπου. Στη θετική για εσάς θέση του Ερμή, που βοηθάει τον ορθολογισμό και την πρακτικότητά σας ακόμα και στα δύσκολα, έρχεται από τις 9 και μετά να προστεθεί και η Αφροδίτη. Προοπτική κέρδους, κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κάτι καλό για τα συμφέροντά σας αλλά και συμπάθειες και στήριξη από πρόσωπα που σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Νέες γνωριμίες ή ικανοποίηση και στα ερωτικά.

 

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Είναι φυσικό με τον Αρη στο ζώδιό σας από τις 4 Οκτωβρίου και μετά να έχουν πάρει κάπως... φωτιά τα τόπια και να πρέπει να δώσετε τη μάχη σας σε αρκετά μέτωπα στην εργασία, τώρα που οι συνθήκες γίνονται όλο και πιο πιεστικές, αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες εκκρεμότητες που δεν είχαν τακτοποιηθεί. Οικογενειακές, οικονομικές, αισθηματικές; Διαφορετικές φυσικά για τον καθέναν από σας. Η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα προς το τέλος της θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία, την εργασία αλλά και τις σχέσεις. Κοιτάξτε μέχρι πού θα τραβήξετε τυχόν διαφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι πιθανόν η Πανσέληνος στις 13 να προκαλέσει κάποια... ανακατωσούρα στα επαγγελματικά ή να επιβαρύνει λίγο την υγεία σας. Ομως ο Οκτώβρης είναι ο δικός σας μήνας- τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Επειδή όμως θέλετε να ανακατεύεστε παντού και να επωμίζεστε το βάρος των άλλων, δεν αφορά τους άλλους, μιλάμε μόνο για σας. Με μικρές ενοχλητικές διακυμάνσεις, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και να συναποκομίσετε και κάτι καλό στα οικονομικά. Είναι ερωτικός ο Οκτώβρης. Πράξτε τα δέοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Χωρίς βάσανα και πονοκεφάλους; Το σωστό θα ήταν να λέγαμε χωρίς καινούργια βάσανα από τις 4 και μετά. Πιθανόν βέβαια να υπάρχουν κάποιες... ουρές προβλημάτων από τα καλοκαιρινά γεγονότα και τα πεπραγμένα σας. Μια τέτοια ουρά μπορεί να αναδείξει με κάποιον τρόπο η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Κατά τα άλλα, ο Οκτώβρης θα βοηθήσει σιγά σιγά να βρείτε τους ρυθμούς σας και να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Ολη αυτή η μυστικότητα ή η μυστικοπάθεια εξυπηρετεί κάτι; Στον έρωτα, στη διαχείριση, στη διεκδίκηση ή στην απόκρυψη χρήματος; Ο Νοέμβρης θα δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη και περισσότερο προς το τέλος της μπορεί να αποτελέσει την κορύφωση βαρών, υποχρεώσεων, ευθυνών ή διαφωνιών. Αυτό σημαίνει ότι στο ξεκίνημά της θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να μειώσετε τα αρνητικά εκεί που ψυχανεμίζεστε ότι μπορεί να προκύψουν. Φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα, για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά εκτός της υπομονής και της ψυχραιμίας που η έλλειψή τους μπορεί να χειροτερέψει μια κατάσταση. Συνεταιρισμοί, σχέσεις, συνεργασίες τίθενται προς εξέταση ή επανεξέταση. Μην αμελείτε την υγεία σας. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αναμφίβολα το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιό σας από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη είναι ένα θετικό στοιχείο. Τώρα φαίνονται οι ελλείψεις και οι αδυναμίες, όπου υπάρχουν, αλλά εμφανίζονται και οι τρόποι που αυτές μπορούν κάπως να ρυθμιστούν. Οχι γρήγορα όμως και θέλει και προσοχή μήπως κοντά στα ξερά καούν και τα χλωρά. Ο Ερμής δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά, ενώ μπέρδεμα μπορεί να προκύψει από λογαριασμούς, κάρτες και τα σχετικά. Στον έρωτα και στην τσέπη… περισσότερα ξοδεύονται και λιγότερα εισπράττονται.

 

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ναι μεν μπορεί η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη να μην καταφέρει γρήγορα και με τον τρόπο που επιθυμείτε να τακτοποιήσει όλα τα ανοιχτά θέματα, αλλά... δεν θα δημιουργήσει κάπου μεγάλες περιπλοκές. Τη δε οικονομική επιβάρυνση που θα φέρει η Πανσέληνος στις 13 θα την... μπαλώσετε κάπως έως την 1 Νοέμβρη. Οπως αντιλαμβάνεστε, τώρα σιγά σιγά οικοδομείτε ένα πιο στέρεο υπόβαθρο στα επαγγελματικά και αποκαθίστανται και σχέσεις που αξίζουν να υπάρχουν, αλλά είχαν διαταραχθεί από τον Αύγουστο και μετά. Εύνοια στα ταξίδια, στις νέες γνωριμίες και στα ερωτικά.