Ζώδια ζήλεια
Πως εκφράζουν τη ζήλεια τους!

Ένα από τα πιο ψυχοφθόρα συναισθήματα είναι και η ζήλεια. Όλοι μας την έχουμε βιώσει στο πετσί μας. Βέβαια κάποιοι την εκδηλώνουν, κάποιοι άλλοι φροντίζουν να την κρύβουν καλά!

Πώς θα καταλάβεις όμως αν ζηλεύει ο σύντροφός σου ή πώς θα εκδηλώσει τη ζήλεια του;

 

ΚΡΙΟΣ

Η ανασφάλεια σε όλο της το μεγαλείο με αποτέλεσμα να έχει ουκ ολίγες φορές κρίσεις ζήλιας. Να περιμένεις την έκρηξή του με μία δόση υπερβολής. Επειδή έχει ηγετικές τάσεις και θέλει να είναι σε όλα πρώτος, πρέπει να τον καθησυχάζεις και να τον κάνεις να αισθάνεται σιγουριά μαζί σου. Με λίγα λόγια πρέπει να του δείχνεις πόσο πολύ τον θες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο καχύποπτος πεθαίνεις. Υποψιάζεται με το παραμικρό και για το οτιδήποτε και ψάχνει τα πάντα χωρίς φυσικά να το ξέρεις. Αν όμως βρει κάτι την έβαψες, γιατί θα γίνει πυρ και μανία!
Θέλει να τον κάνεις να νιώθει συνεχώς ασφαλής και κυρίως να μοιράζεσαι μαζί του κάθε σου σκέψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή έχει μια τάση να παίζει και να φλερτάει - άσχετα αν έχει σχεση όχι - κι επειδή είναι επιρρεπής στην απιστία μπορεί να έχει τις ίδιες αμφιβολίες και για σενα. Μπορεί να σε ζαλίσει με τη ζήλια του, αλλά το κάνει μόνο και μόνο επειδή κι αυτός κάνει τις ατασταλίες του όσο είστε μαζί. Μη δίνεις όμως πολλή βάση γιατι θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου και δεν αξίζει! Αν μπορείς αδιαφόρησε κιόλας!
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζηλεύει αθόρυβα και σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά δε θα στο δείξει ποτέ. Αν όμως αντιληφθεί το παραμικρό τότε θα γίνει καπνός και θα καταλάβεις το γιατί. Έχει τρομερή διαίσθηση και δε μπορείς να τον κοροϊδέψεις όσο κι αν σου δίνει αυτή την εντύπωση! Κι αν του δώσεις δικαίωμα θα στο χτυπάει για πολύ καιρό.
 

ΛΕΩΝ

Σκηνή ζηλοτυπίας ξεκάθαρα να περιμένεις εαν του δώσεις έστω και μία αφορμή. Μην ξεχνάς πως επιζητά να είναι το επίκεντρο και θέλει να του το δείχνεις συνέχεια, ότι δηλαδή είναι αυτός και κανένας άλλος! Το καλό είναι ότι δεν κολλάει, οπότε αν του δώσεις χώρο και να τον πείσεις ότι είναι ο ήλιος σου γύρω από τον οποίο περιστρέφεσαι, θα του περάσει γρήγορα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

΄Οσο κι αν ζηλεύει εσύ δε θα το μάθεις ποτέ την ίδια στιγμή , αλλά μόνο όποτε κρίνει εκείνος. Υποψιάζεται εύκολα και μπορεί να ψάξει από τσέπες, κινητά, τσάντες ώσπου να βρει κάτι. Κι αν όντως καταλάβει ότι έχεις κάνει κάτι, τότε έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του μια για πάντα. Δε μπορεί καθόλου τα ψέματα και τις δικαιολογίες  γιατί, πέρα του ότι θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, θα θυμώσει επειδή θα νιώσει ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζηλεύει υπερβολικά και κρυφά κι έχει τρομερή ανασφάλεια με την εξωτερική του εμφάνιση. Δε μπορεί τις συγκρούσεις και τις αναταράξεις μες τη σχέση κι αν τον πιέσεις θα περάσει σε επιθετκή άμυνα! Απλά καθησύχασέ τον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ο πιο ζηλιάρης απ’ όλα τα ζώδια. Πρέπει να προετοιμαστείς για την επερχόμενη οργή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αντιδράσει αμέσως αλλά αν πειστεί για την ενοχή σου, μην περιμένεις συγχώρεση ή να το ξεχάσει. Δύσκολα συγχωρεί και ποτέ δεν ξεχνάει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Δείχνει αδιάφορος, αλλά κατά βάθος είναι πολύ κτητικός. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει ότι τον θέλεις, χωρίς να τον πνίγεις. Εαν όμως αισθανθεί ζήλια τότε θα εξαφανιστεί χωρίς να ακούσει το οτιδήποτε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι από τα άτομα που θα εκφράσουν όλα όσα νιώθουν, ωστόσο αν τυχόν ζηλέψει, θα φροντίσει να μην το δείξει. Θα σκεφτεί ψύχραιμα και θα το διαχειριστεί, οπότε ενδεχομένως να μην το μάθεις ποτέ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες φορές ζηλεύει και το δείχνει αλλά υπάρχουν και φορές που δε μιλάει καθόλου. Δεν παρασύρεται από τα συναισθήματά του και θέλει να υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση. Είναι από τα ζώα που μπορούν να συγχωρέσουν μέχρι και την απιστία.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι υπερβολιά ζηλιάρης και θα το καταλάβεις από τη διάθεσή του γιατί αλλάζει άρδην! Μπορεί να μην το δείχνει αλλά είναι αρκετά κτητικός, όπως επίσης και καχύποπτος. Έτσι και καταλάβει ότι του κρύβεια κάτι θα σε τυραννά για πολύ καιρό. Ωστόσο όσο περισσότερη προσοχή και φροντίδα παίρνει, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και θα το ξεχάσει.