Πώς να τον κερδίσεις ανάλογα με το ζώδιό του
Αφού όλοι έχουν τις αδυναμίες τους…
Κριός

Αγαπάει τα κορίτσια που κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Τους αρέσει ο ανταγωνισμός, οπότε να του κάνεις εμφανές ότι αυτός είναι αυτός που θες. Επίσης, το κλειδί σε αυτή τη σχέση είναι η ειλικρίνεια. Μην του παρουσιάσεις μην ψεύτικη εικόνα για σένα γιατί μετά που θα σε γνωρίσει δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό.

 

Ταύρος

Να ξέρεις πως αν έχεις υπομονή θα ακολουθήσουν όμορφα πράγματα. Συχνά ξεκινάτε ως φίλοι και μετά καταλήγετε ως κάτι παραπάνω. Δείξε του πόσο υπέροχη είσαι περνώντας χρόνο μαζί του κάνοντας μεγάλες συζητήσεις. Του αρέσει η επικοινωνία σε μεγάλο βαθμό.

 

Δίδυμος

Ο περίεργος Δίδυμος αγαπάει να βρίσκει νέα και ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα, οπότε να τον εκπλήσσεις με αυθόρμητα ταξίδια σε μέρη που δεν έχει ξαναπάει. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε παρέα. Μέχρι το τέλος της μέρας μόνο εσύ θα είσαι στο μυαλό του.

 

Καρκίνος

Αν θες να του τραβήξεις την προσοχή, να τον ακουμπάς, ξέρεις δήθεν τυχαία. Δείξε του ότι σου αρέσει χωρίς όμως να είσαι πολύ τολμηρή και διεκδικητική. Να το πας χαλαρά και η υπομονή σου θα ανταμειφθεί.

 

Λέων

Καμιά φορά με τους Λέοντες πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να τραβήξεις την προσοχή τους. Οπότε ετοιμάσου να διεκδικήσεις. Ή απλά δώσε του ένα φιλί. Ναι και αυτό θα έκανε τη δουλειά.

 

Παρθένος

Είναι λίγο περίπλοκοι. Είναι πιστοί αλλά υπεραναλύουν τα πάντα και αυτό κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα. Επειδή λοιπόν τα σκέφτονται όλα υπερβολικά καλύτερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Πήγαινε και πιάσε κουβέντα μαζί του. Επειδή προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια προσπάθησε να είσαι φυσική και να μην υπερβάλεις.

 

Ζυγός

Λατρεύει ένα ωραίο πάρτι, οπότε γιατί δεν διοργανώνεις ένα και εννοείτε να τον καλέσεις; Φόρα κάτι γλυκούλι, τους αρέσουν αυτά, και σίγουρα θα του τραβήξεις την προσοχή. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις και την αγαπημένη του μπίρα. Είναι μπόνους.

 

Σκορπιός

Να τον κοιτάς κατάματα. Τόσο απλό. Είναι παθιασμένοι και πέφτουν με τα μούτρα σε αυτό που θέλουν, οπότε θα ξέρεις αμέσως αν όντως θέλει να γίνει κάτι μεταξύ σας. Απλά να προσέχεις γιατί έχουν την τάση να ζηλεύουν πολύ. 

 

Τοξότης

Αν θες να μπεις στην καρδιά τους ή έστω στο… παντελόνι τους, να έχεις χιούμορ. Ή να κάνετε δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν στιγμές γέλιου.

 

Αιγόκερως

Τείνουν να είναι υπερβολικά μεθοδικοί και υπεύθυνοι, οπότε σχεδίασε μια βραδιά  που θα τον κάνει να ξεχαστεί. Είναι πάντα έτοιμος να δεσμευτεί με μια κοπέλα που θα κερδίσει την καρδιά του, οπότε να είσαι εσύ αυτή που θα του δείξει ότι αξίζει.

 

Υδροχόος

Είναι πολύ εύκολο να τα πάτε καλά μαζί τους αφού είναι πολύ κοινωνικοί. Οπότε να πάτε κάπου με πολύ κόσμο, όπως ένα πάρτι στην παραλία ή μια συναυλία. Τους αρέσουν κάτι τέτοια, και απλά χαλαρώστε μαζί τους. Τους αρέσουν οι εξωστρεφείς άνθρωποι.

 

Ιχθείς

Συναισθηματίας. Αν είναι να συνδεθείς μαζί του θα πρέπει να είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα. Όχι επιφανειακά ή μέτρια. Δείξε του ποια είσαι πραγματικά. Απολαμβάνουν σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις.

 

 

Tags: