Η συνήθεια κατστρέφει το σεξ;
Μήπως ετοιμάζετε κατά λάθος την κηδεία της σεξουαλικής σας ζωής;

Δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλείτε το έτερον ήμισυ με κάποιο υποκοριστικό, όπως αγαπάκι, ζουζουνάκι, γλυκάκι κ.ο.κ.

Είχατε σκεφτεί όμως πως όλες αυτές οι λεξούλες μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή σας για σεξ;

Πρόκειται για μια συνήθεια που καλώς ή κακώς συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια...Κι όταν ο άλλος είναι τόσο γλυκός είναι δυνατόν να μην του το δείξεις; Ή να μην τον αποκαλέσεις με το πιο γλυκό υποκοριστικό; Δύσκολα...

Μόνο που άθελά σας κάνετε μεγαλύτερο κακό παρά καλό!

Μπορεί να εκφράζετε τα όμορφα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αλλά στην ουσία προκαλείτε σοβαρό πρόβλημα στη μεταξύ σας σεξουαλική σχέση.

 

Η συνήθεια κατστρέφει το σεξ;

 

Σύμφωνα με τη συγγραφέα και ειδικό των σχέσεων, Julienne Davis, «Αυτή η συνήθεια, μετατρέπει τους ανθρώπους σε ασέξουαλ γλυκούλικα αρκουδάκια με τα οποία θέλεις να κοιμηθείς αγκαλιά ή να δεις κωμωδίες στον καναπέ με συνοδεία ζεστής σοκολάτας, αλλά μόνο αυτό! Δε σας κάνει να ποθείτε ο ένας τον άλλον!»

Με άλλα λόγια, τα υποκοριστικά και τα γλυκά προσωνύμια, υποσυνείδητα, μειώνουν την σεξουαλικότητα και την ελκυστικότητα και των δύο. 

Σιγά σιγά το ερωτικό ενδιαφέρον που έχετε για τον σύντροφό σας μειώνεται και αρχίζετε να τον βλέπετε με άλλο μάτι. Τον θεωρείτε πιο πολύ φίλο σας και τελικά το σεξ εξανεμίζεται...

Καλό θα ήταν να τον αποκαλείτε καμιά φορά και με το όνομά του ή έστω μωρό μου...