Κάνε αυτό!

Μπορεί να είστε μαζί πολύ μικρό χρονικό διάστημα...Μπορεί να είστε όμως και χρόνια μαζί και να σκέφτεστε το επόμενο βήμα. Σε κάθε περίπτωση ένα «τσεκ απ» δεν είναι ποτέ κακό. 

Οι παρακάτω ερωτήσεις θα δώσουν απάντηση για το αν αξίζει να προχωρήσει αυτή η σχέση ή όχι.

Κάνε το τεστ για σχέσεις και μάθε!

1. Aποδεχόμαστε πραγματικά ο ένας τον άλλον;
Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα θέλεις να αλλάξεις στους άλλους, ωστόσο κανένας δεν αξίζει να βρίσκεται σε μία θέση που αισθάνεται πως δεν μπορεί να είναι αυθεντικός και ο μοναδικός εαυτός του.

2. Νιώθω παγιδευμένη;
Θέλεις πραγματικά να βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση ή τις περισσότερες φορές ψάχνεις τρόπους διαφυγής; Μένεις γιατί «επενδύεις» χρόνο ή γιατί «επενδύεις» πράγματι στον σύντροφο σου;

 

 

 

3. Αυτή η σχέση είναι ισορροπημένη;
Bρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά τη φροντίδα, την υποστήριξη και την κατανόηση που δείχνετε ο ένας στον άλλον ή μήπως ένας από τους δύο κάνει τα πάντα;

4. Eμπιστεύομαι τον σύντροφο μου;
Αν η πρώτη απάντηση που σου ήρθε στο μυαλό είναι «όχι», τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί ή πώς μπορείς να «χτίσεις» ή να αποκαταστήσεις την εμπιστοσύνη σου. Χωρίς αυτή, δεν υπάρχει ελπίδα!

5. Είμαι ακόμα… εγώ;
Το να είσαι ερωτευμένη με κάποιον δεν πρέπει να προϋποθέτει μία αλλαγή ταυτότητας για να ταιριάξεις στην ιδέα που έχει ο άλλος για τον «ιδανικό σύντροφο» – παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει.