Γιατί τα κλείνουμε;

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για τη ζωή του πληρώματος των αεροπορικών εταιρειών, αν και οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτή η δουλειά δεν είναι τόσο λαμπερή όσο φαίνεται.

Μια αεροσυνοδός που δουλεύει σε μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, για να μην χάσει τη δουλειά της και έχει το ψευδώνυμο «Betty», εξήγησε ότι η ζωή μιας σύγχρονης αεροσυνοδού απέχει πολύ από την αίγλη και τη λάμψη της χρυσής εποχής των αεροπορικών εταιρειών, αν και ακόμη υπάρχει αρκετό σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων πολύ ενδιαφερουσών πληροφοριών, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα με τα κινητά τηλέφωνα στις πτήσεις.

 

 

 

«Κανείς δεν κλείνει το κινητό του. Ούτε καν εγώ. Όλες αυτές οι οδηγίες είναι προληπτικές. Αφήστε το τηλέφωνό σας ανοιχτό. Κανείς δεν νοιάζεται», λέει εμφατικά η Betty.

Δείτε επίσης: 9 πράγματα που είναι δωρεάν στο αεροπλάνο

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να συμβεί το οτιδήποτε για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε.

Τα συστήματα ελέγχου ενός αεροσκάφους πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ, που δεν θα επηρεάζονταν σε καμιά περίπτωση.

Δείτε επίσης:Παράθυρο ή διάδρομο στο αεροπλάνο;

Οι κανονισμοί άλλωστε ισχύουν εδώ και αρκετά χρόνια, από την εποχή που δεν υπήρχαν συσκευές όπως τα tablets. Οι κανονισμοί ήδη έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, και κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συσκευές του σε λειτουργία πτήσης.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες αλλαγές.