9 πράγματα που είναι δωρεάν στο αεροπλάνο
Αρκεί μόνο να τα ζητήσεις!

Δείτε πόσα και ποια πράγματα μπορείτε να ζητήσετε και που δε γνωρίζατε ότι έχετε αυτη τη δυνατότητα.

1. Ζήτα κι άλλο αναψυκτικό. Καμία αεροσυνοδός δε θα σου το αρνηθεί και θα σε εξυπηρετήσει.

2. Ζήτα ένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού. Ειδικά αν είσαι και λίγο υποχόνδριος ή σιχαίνεσαι τα μικρόβια μπορείς να ζητήσεις μαντηλάκια υγρά προκειμένου να καθαρίσεις το τραπεζάκι σου κ.ο.κ.

3. Ζήτα να σου προσέξουν το μωρό. Ακόμα κι αν θες να πας στην τουαλέτα μπορείς να ζητήσεις από τις αεροσυνοδούς να προσέξουν για λίγο το παιδί σου.

4. Μία ξενάγηση στο πιλοτήριο. Όταν προσγειωθείτε έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις από τους πιλότους να σου δείξουν το πιλοτήριο.

 

πιλοτήριο

 

5. Μία ζεστή σοκολάτα. Πέρα από τον καφέ και το τσάι μπορείς να επιλέξεις κι ένα ρόφημα σοκολάτας, ειδικά στην περίπτωση που έχεις παιδιά.

 

σοκολάτα

 

6. Προϊόντα πρώτων βοηθειών. Ακόμα κι αν σε πιάσει πονοκέφαλος, ημικρανία ή λεχεις κάποιο τραύμα, τα αεροπλάνα είανι πλήρως εξοπλισμένα για να έχουν τα πάντα.

7. Μία καρφίτσα για τα παιδιά. Είναι ένα δώρο που θα κάνει το παιδί σου να νιώσει πολύ όμορφα, ειδικά αν έχετε ταξιδέψει μαζί.

8. Ζήτα το νερό σε μπουκαλάκι. Για οποιοδήποτε λόγο μπορείς απλά να το ζητήσεις και θα το έχεις!  Οι περισσότερες αεροπορικές τα διαθέτουν.

9. Έξτρα σνακ. Απόλαυσες το φαγητό σου αλλά το στομάχι σου γουργουρίζει ακόμα; Ζήτα έξτρα σνακ. Ειδικά αν έχει τελειώσει το σερβίρισμα του φαγητού και έχει μείνει αρκετό, οι αεροσυνοδοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου προσφέρουν έξτρα.